header foto header foto
HC Etten-Leur
 
Algemeen
Mei
24

17 juni: toernooi, huldiging & muzi

Op zondag 17 juni sluiten we het seizoen met alle leden spectaculair af. Naast de laatste seniorenwedstrijden en kampioenenhuldiging, organiseren wij op deze dag een mixtoernooi, is er een leuke DJ en... de beste Andre Hazes imitator!
Mixtoernooi – met ouders & spelers Heren 1 en Dames 1
Doe mee met jouw team. Krijg je geen team compleet? Geen nood aan de man, want het is een mixtoernooi. Dus vaders en moeders mogen meedoen in jouw team en als kers op de taart voegen wij ook nog wat Heren 1 of Dames 1 spelers/speelsters toe aan jouw team.
Kortom: de perfecte mix voor een gezellige seizoensafsluiting!
Het programma?

Vanaf 12.00 uur een toernooi met wedstrijden 8 tegen 8 op een half veld Vanaf 13.00 uur muzikale omlijsting door een TOP DJ Om 16.00 uur de kampioenenhuldiging veldcompetitie, en daarnaast:  
           o Huldiging kampioen mixtoernooi
           o Huldiging sportiefste team mixtoernooi
           o Huldiging best geklede team mixtoernooi

Aansluitend gaat het dak eraf met…. een special act van de beste Andre Hazes imitator!  

Team BBQ op de club!
Waar is de team BBQ dit seizoen?! Gewoon: op de club! Speciaal voor deze dag hebben we een heerlijke teamafsluiter samengesteld. Vanaf 16.30 uur kun je voor € 7,50 p.p. genieten van:

Gedekte VIP-tafel Een schaal bittergarnituur met een consumptie. Een overheerlijk goed gevuld broodje hamburger met een consumptie.  
Schrijf je nu in!
Stuur een e-mail naar [email protected] en geef daarbij duidelijk de volgende zaken aan;

Ik doe (als team) mee met het toernooi en wil graag gebruikmaken van H1/D1 spelers. Ik maak gebruik van de TEAM BBQ + aantal personen (ouders zijn ook welkom).  
Tot zondag de 17 juni!

Hockey
Apr
25

Belangrijk: nieuw trainingsschema p

Alle teams: opgelet! In dit bericht download je het nieuwe trainingsschema per 21 mei 2018. Waarom een nieuw trainingsschema? Bij de start van het volgende seizoen (na de zomervakantie) moet er een prachtig waterveld liggen. Om dezedeadline te halen, beginnen de voorbereidingen op tijd. Dat betekent dat veld 2 vanaf maandag 21 mei volledig wegvalt voor het plannen van wedstrijden en trainingen. Voor de wedstrijden heeft dit niet veel gevolgen.Voor de trainingen liggen de veranderingen complexer.

Toelichting werkwijze
We zijn zoveel mogelijk uitgegaan van de huidige trainingsdagen en tijden. Dat is niet altijd gelukt. Sommige trainingen zijn ingekort of zelfs helemaal vervallen. Let op: daarbij hebben veel teams (ook H1, D1 en enkele prestatieteams) concessies moeten doen. Ook is er op sommige momenten voor gekozen dat de beschikbare ruimte gedeeld moet worden door de teams.


Het was een lastige puzzel om dit goed in kaart te brengen. We vragen om jullie begrip als de situatie net wat minder positief uitpakt dan nu het geval is.

Wat betekent dit voor jullie?
Kijk goed of er in de laatste 4 trainingsweken een verandering optreedt voor jouw team. Breng je teamgenoten op de hoogte. Overleg (indien noodzakelijk) met het team waarmee je het veld moet delen. Sta je ingedeeld, maar besluit je niet meer (of niet meer 2x in de week) te trainen? Geef dit dan ook door. Zo komt er trainingstijd vrij voor andere teams! Vanaf maandag 21 mei vind je het nieuwe trainingsschema ook live in de app en op de website.

Vragen of opmerkingen?
Stuur dan een mail naar Roy Timmermans via [email protected] .
Op naar een mooie seizoensafsluiting en zonnige laatste trainingsweken voor allemaal.

Met sportieve groet,
Bestuur HCEL