Aanmeldformulier oefenwedstrijd

Ga je een oefenwedstrijd spelen? Meldt deze dan aan via onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat je wedstrijd zichtbaar wordt in de teamagenda.


Arbitrage

Je evt. verzoek voor scheidsrechters wordt uitgezet binnen de groep van vrijwillige scheidsrechters. Als er arbitrage beschikbaar is, wordt dit z.s.m. teruggekoppeld en krijg je namen van de scheidsrechters door. Wij gaan er vanuit dat je de scheidsrechters na afloop een drankje aanbiedt. Als je zelf scheidsrechters regelt dan verzoeken we je de namen door te geven via de aanvullende opmerkingen. Zijn ze nog niet bekend? Dan svp de namen mailen naar de arbitragecommissie zodra ze bekend zijn.

Als je zelf scheidsrechters regelt, horen wij graag de namen van de scheidsrechters. Als deze al bekend zijn dan kun je die invullen bij aanvullende opmerkingen en anders svp een mail naar [email protected] mocht dit pas later bekend zijn.


Horeca

De horeca gaat open als er voldoende oefenwedstrijden zijn aangemeld en/of na toezegging van de barmanager. "Ja" aanvinken/klikken betekent dus niet automatisch dat de bar/het clubhuis open is.


Aanvullende opmerkingen

De aanmeldingen voor oefenwedstrijden worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Het team dat als eerste een verzoek indient, om bijvoorbeeld het waterveld te gebruiken, deze krijgt toegewezen. De enige uitzondering hierop zijn eerste teams, zij krijgen voorrang ook al zijn ze later. Het aanmeldformulier wordt verzonden naar het wedstrijdsecretariaat, arbitragecomissie en horecamanager