Hockey 21 Augustus

KNHB speelschema

Nieuws afbeelding

Zoals jullie wellicht hebben gezien is het speelschema voor de herfstcompetitie door de KNHB bekend gemaakt. Wij hebben vandaag de eerste wedstrijddag voor de jongste jeugd en junioren, zaterdag 7 september a.s., ingedeeld. MB1 start op 31 augustus a.s.

 

Wij streven er naar om op korte termijn tot aan de herfstvakantie het schema bekend te maken (de eerste 5 wedstrijden). Dit betreft zowel het schema met betrekking tot de speeltijd thuiswedstrijden als fluitbeurten. Hierbij proberen wij, indien mogelijk, zoveel mogelijk rekening te houden met de verzoeken van zowel thuisspelende- als bezoekende teams. Helaas is dit niet altijd mogelijk en wij vragen jullie begrip hiervoor. Verzoeken m.b.t. aanvangstijd wedstrijden kunnen enkel door coaches/teammanagers worden ingediend.

 

Indien jij een verzoek wil indienen voor een wedstrijd willen wij je verzoeken om dit uiterlijk zondag 25 augustus a.s. te mailen naar het wedstrijdsecretariaat (Jongste Jeugd en Junioren naar [email protected]en senioren naar [email protected]). Verzoeken na deze datum worden enkel bij hoge uitzondering gehonoreerd.

 

Uiteraard zijn wij bereid om bij een verzoek met betrekking tot een uitwedstrijd contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat van de desbetreffende club. Echter kunnen wij niet garanderen dat zij rekening zullen houden met een verzoek. Helaas hebben wij ook gemerkt dat ook niet iedere wedstrijdsecretaris een reactie geeft. Ook hiervoor vragen wij jullie begrip.

 

Het is heel belangrijk om te controleren of de gegevens in LISA juist zijn. In de LISA app zit onder andere een agenda. Je kan hierin alle informatie vinden m.b.t. wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook voor fluitbeurten, evenementen en rijschema (indien ingevuld door coach/teammanager).

Het is mogelijk om meerdere emailadressen als contactadres op te geven. Wij willen je verzoeken om je eigen emailadres als eerste correspondentieadres in te vullen. Eventueel kunnen ouders als tweede contactadres worden ingevuld (bij meerdere emailadressen gescheiden door een "punt-kommaā€¯).

 

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op met het wedstrijdsecretariaat!