14 Juli

Werken bij onze sponsor Van der Logt Group

Nieuws afbeelding

De arbeidsmarkt is voor veel bedrijven uitdagend. Voor bedrijven is het soms lastig de juiste doelgroep te bereiken, voor werkzoekenden ligt de uitdaging in het vinden van die baan, die je ambieert. Samen met enkele van onze trouwe sponsoren zijn we gestart met de uitwerking van een idee om bedrijven en werkzoekenden dichterbij elkaar te brengen. Richting de start van het nieuwe seizoen zal dit vorm worden gegeven en word je hierover nader geïnformeerd.

Bij wijze van pilot presenteert onze sponsor Office Palace, onderdeel van Van der Logt Group uit Etten-Leur, zich hieronder met de uitnodiging om een kijkje te nemen bij de vacatures, die zij hebben.

Van der Logt Group is opgericht in 2004, een betrouwbaar en professioneel bedrijf in Etten-Leur met ca. 50 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers (incl. flexibele schil). Een 100% klantvriendelijke organisatie waar onze meer dan 200.000 klanten terecht kunnen voor de ca. 50.000 gebruiks-en verbruiksartikelen. Wij werken op basis van Vrijheid, Vertrouwen, gezamenlijke Verantwoordelijkheid en Verbinding. Onze medewerkers staan centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

In verband met onze groei, zijn we op zoek naar nog 25 FTE binnen de werkgebieden; Sales, Inkoop, Marketing , Financiële Administratie, Office support en Magazijn.

Medewerkers die het juiste Van der Logt DNA, commerciële (handels)ervaring, senioriteit en de juiste competenties in huis hebben.

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op: https://www.werkenbijvanderlogt.nl/vacatures/