17 Juli

Werken bij onze partner ZUITNL

Nieuws afbeelding

Hockeyclub Etten-Leur en ZUITNL The sports community slaan de handen ineen

HCEL en ZUITNL zijn ervan overtuigd dat samenwerking voor beide partijen een meerwaarde oplevert. Niet alleen op sportief gebied maar ook maatschappelijk en economisch vlak kunnen we wat voor elkaar betekenen.

ZUITNL is vaak op zoek naar jonge mensen in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar die een bijbaantje zoeken voor in het weekend en/of een doordeweekse avond. Vanwege uitbreiding van het team is dat nu zeker het geval. Werktijden zijn heel flexibel in te vullen waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met beschikbaarheid en leeftijd.

Zo is het idee ontstaan om spelers en speelsters van HCEL werk aan te bieden in de horeca van ZUITNL zodat ze op een leuke, verantwoorde manier een centje bij kunnen verdienen en het werk goed gecombineerd kan worden met studie en sport. Naast natuurlijk het loon, de fooi, de gratis sportmogelijkheden waar de speler zelf recht op heeft zal ZUITNL per gewerkt uur een bedrag afstaan aan HCEL. Je werkt dus niet alleen voor jezelf maar je ondersteunt daarmee ook nog je club.

Vind je dit een goed idee dan kun je direct solliciteren via de volgende link: https://nl.indeed.com/vacatures?q=Zuit&l=Etten-Leur&radius=50&ts=1625660292193&pts=1625573274003&rq=1&rsIdx=0

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws