2 September

Clubkleding via de webshop

Nieuws afbeelding

Sinds enkele dagen is onze webshop live. In samenwerking met kledingpartner Club Colors (www.clubcolors.nl) is de webshop ingericht. Je vindt de webshop via bijgaande link https://www.clubcolors.nl/club/etten-leur/. De webshop is eerst gevuld met wedstrijdkleding. Kousen kunnen ook via de bar (tijdens openingstijden van de bar) worden gekocht. Zeker als je alleen kousen nodig hebt, dan is dit een betere oplossing dan de webshop vanwege de verzendkosten. In de komende tijd zullen ook andere artikelen van onze vereniging via de webshop worden aangeboden. Ook zal binnen enkele weken een mogelijkheid om bij de club de wedstrijdkleding te passen worden gerealiseerd. Hierover word je nader geïnformeerd. 

Speciaal voor alle leden tot 18 jaar is er tijdelijk een cashback korting. Deze actie is uitvloeisel van de afspraken die binnen de ALV zijn gemaakt. Je ontvangt eenmalig € 15,00 retour voor alle bestellingen tot en met 30 november 2021. Let op, je kunt hiervan alleen gebruik maken als je in de pagina ‘Afrekenen’ bij het veld ‘Bestelnotities’ jouw lidnummer invult. De terugbetaling wordt binnen 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst door Club Colors verzorgd. 

Bruba Sport blijft als partner aan Hockeyvereniging Etten-Leur verbonden in de vorm van een servicepunt. Zij hebben een zeer beperkte voorraad wedstrijdkleding (voor spoedgevallen). Andere clubkleding zal niet via Bruba worden aangeboden. Vanzelfsprekend kun je bij Bruba blijvend terecht voor alle accessoires zoals sticks, schoenen, scheenbeschermers en bitjes. 

Heb je tips voor artikelen in de webshop, laat dit zeker aan ons weten. In overleg met Club Colors zal dan worden gekeken welke mogelijkheden er zijn.