5 Juli

Reserveren velden oefenwedstrijden

Nieuws afbeelding

Vanaf heden kunnen er weer velden gereserveerd worden om in de aanloop op volgend seizoen oefenwedstrijden op te spelen.

Het wedstrijdsecretariaat gaat vanaf de komende periode werken met blokkenschema’s zodat met name het waterveld optimaal gebruikt kan worden. Dit betekent dat wanneer er een voorkeur voor de aanvangstijd wordt aangegeven, het team wordt ingepland op het dichtstbijzijnde beschikbare tijdstip. Zodra een team op een bepaalde tijd is ingepland en de reservering is verwerkt wordt dit gecommuniceerd. Bij het opgeven van een voorkeur voor de aanvangstijd houden we zo veel mogelijk rekening met het verzoek, maar is de gegeven aanvangstijd op de website leidend.

 

Vanaf het moment dat dit bericht gepubliceerd is krijgt iedereen 2 weken de tijd om de eerste reserveringen in te dienen voor de periode vanaf week 30. Na die 2 weken worden de eerste reserveringen eerlijk verdeeld over de teams. Daarna is wie het eerste komt, het eerste maalt.

Prestatieteams krijgen bij een tijdige aanvraag voorrang op het gebruik van het waterveld.

 

Spelregels

Bij het reserveren van een veld komen een paar spelregels om de hoek kijken:

- Het reserveren van een veld kan alleen via het formulier op de websiteonder het kopje Teambegeleiding -> Oefenwedstrijden (https://hcel.nl/site/Default.asp?Option=8000&menu=3). Losse mailtjes over reserveringen naar het wedstrijdsecretariaat worden niet behandeld.

- De reservering staat vast zodra er een tegenstander is doorgegeven.

- Is er binnen 3 weken na de aanvraag geen tegenstander doorgegeven, dan vervalt de aanvraag volledig.

- Is er 4 dagen voor de geplande speeldatum geen tegenstander doorgegeven, dan vervalt de aanvraag volledig.

- Is er nog geen tegenstander bekend, dan wordt binnen een week van de speeldatum het veld vergeven aan een ander team waar de tegenstander wel bekend is.

 

Ga je een uitwedstrijd spelen? Geef het ook door via het aanmeldformulier!

 

Arbitrage

De arbitragecommissie gaat proberen om alle wedstrijden te voorzien van arbitrage waar dit via het aanmeldformulier wordt gevraagd.

Als je een oefenwedstrijd speelt, kan je ook ingepland worden om een andere wedstrijd te fluiten, ongeacht of je voor je eigen wedstrijd zelf arbitrage hebt geregeld.

Er wordt geprobeerd om de arbitrage-aanwijzingen uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd te publiceren. Als je thuis speelt moet je er vanuit gaan dat je ingedeeld wordt om te fluiten. Houdt dus de website in de gaten. Bij vragen hierover kan je een mail sturen naar [email protected]

 

Training

Een veld reserveren voor een training in het weekend kan ook. Hier krijg je dan standaard een half veld voor. Vul dan in het aanmeldformulier bij het kopje ‘tegenstander’ a.u.b. ‘training’ in. Bij het gebruik van het waterveld krijgen oefenwedstrijden in principe voorrang t.o.v. trainingen. Trainingen op het waterveld worden dan ook zo veel mogelijk ingepland op het begin en op het einde van de dag.

 

Heb je een vraag over het reserveren van een veld voor oefenwedstrijden?

[email protected]is bereikbaar voor algemene vragen en alles omtrent de zondagen en seniorenteams.

[email protected]is bereikbaar voor vragen specifiek gericht op het reserveren op zaterdagen.