6 September

Enkele spelregels buiten het veld

Nieuws afbeelding Beste leden, ouders en vrijwilligers,


Het hockeyseizoen is weer van start gegaan. Binnen enkele dagen ontvang je een nieuwsbrief met een aantal ontwikkelingen en belangrijke zaken. In dit bericht vragen wij speciaal jouw aandacht voor een aantal spelregels buiten het veld. Want we zijn samen verantwoordelijk voor het wel en wee van onze vereniging. Zonder volledig te zijn, noemen wij:

1.      Het laatste team dat na de training van het veld komt, doet de veldverlichting uit. Ook wordt verlichting in de kleedkamer uit gedaan en gaan deuren en de poort op slot.

2.      De nooddeuren van de kleedkamers zijn geen uitgang en worden dus niet gebruikt. Als deze blijven openstaan, krijgen we een alarmmelding.

3.      Afval laat je achter in de prullenbakken of kliko‚Äôs.

4.      Plastic flesjes kun je in de speciale blauwe bakken kwijt. De flesjes gaan terug naar de leverancier en het statiegeld gaat deels naar Make-a-Wish.

5.      Bij de horeca kan alleen met pinpas worden betaald. Contant afrekenen is niet mogelijk.

6.      Onze club is rookvrij, roken doe je dus niet op de club.

7.      Als je merkt dat er iets kapot is, dan meld je dat. Op die manier kan het probleem snel worden verholpen.

8.      Het meubilair blijft op de plaatsen waar het hoort te staan. En heb je de vergaderruimte of bestuurskamer gebruikt? Dan zorg je ervoor dat alles netjes is opgeruimd en dat de tafels zijn schoongemaakt.

9.      Je legt geen persoonlijke eigendommen of teamspullen op of achter de bar. Het barpersoneel zal die spullen verwijderen zodat zij goed hun werk kunnen doen.

Zoals gezegd, we zijn samen verantwoordelijk voor onze club. Zullen we afspreken dat we er samen voor zorgen dat deze (en andere regels) worden nageleefd? Op die manier blijft het voor alle leden en vrijwilligers leuk en gezellig.

Dank je wel voor jouw medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur