24 November

Uitnodiging ALV 7 december 2023

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,


Het bestuur nodigt je graag uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 7 december 2023 om 20.00 uur in het clubhuis (inloop vanaf 19.45). Tijdens de ALV wordt aandacht besteed aan het afgelopen seizoen, inclusief de financiële verantwoording, en wordt ‘vooruitgeblikt’ naar dit seizoen. Ook is er aandacht voor ontwikkelingen die op langere termijn spelen. Na afloop van de ALV zal er ook nog de gelegenheid tot een borrel zijn.


Wat staat er op de agenda?

Naast de jaarrekening 2022-2023 en een financiële doorkijk naar 2023-2024 staan in ieder geval de volgende punten op de agenda:

  • Benoeming Michael Heering tot bestuurslid
  • Benoeming kascommissie en continuïteitscommissie 2024-2025
  • Vacatures binnen het bestuur

  

Kan ik me inlezen van tevoren? Ja. De agendastukken voor de vergadering download je vanaf vandaag via www.hcel.nl. Na inloggen op het besloten deel van de site (Mijn HCEL) klik je in de menubalk op Club > Documenten.


Kan ik me aanmelden?

Ja, graag zelfs. Aanmeldingen dienen uiterlijk woensdag 6 december te zijn ontvangen. Je kunt je aanmelden bij de secretaris via [email protected]. Uiteraard is het ook mogelijk zonder aanmelding vooraf deel te nemen aan de ALV.

 

We rekenen op jouw aanwezigheid en bijdrage!

 

Met sportieve groet,

Bestuur HCEL

Bijlage