Arbitrage - infoavond senioren

donderdag 29 augustus 2019   |   19:00 - 23:00   |   Clubhuis

Voor aanvang van het seizoen wordt door onze arbitragecommissie een aantal informatiesessies verzorgd, waarbij er onder andere aandacht wordt geschonken aan de regelwijzigingen dit seizoen. Wij hebben gemerkt dat senioren andere vragen hebben dan bijvoorbeeld ouders. Daarom is er gekozen om de informatiesessie af te stemmen op een specifieke doelgroep.

Alle sessies worden georganiseerd in ons clubhuis!


Op woensdag 28 augustus a.s. wordt er om 19.00 uur gestart met een sessie bestaande uit een les en examen voor spelers welke momenteel niet-speelgerechtigd zijn. Deze spelers en hun coaches hebben hier een mail van de arbitragecommissie over ontvangen.

Ben jij ouder dan 16 jaar en heb jij nog geen KNHB clubscheidsrechterskaart, maar heb jij geen mail ontvangen? Neem dan z.s.m. contact op met de arbitragecommissie om eventuele boetes te voorkomen.


Op donderdag 29 augustus a.s., vrijdag 30 augustus a.s. of maandag 2 september a.s. wordt er om 19.30 uur een informatiesessie georganiseerd voor al onze seniorspelers welke reeds in het bezit zijn van een KNHB clubscheidsrechterskaart. Er wordt verwacht dat iedere seniorspeler minimaal 1 van de avonden aanwezig is.


Op zaterdag 31 augustus a.s. worden vanaf 14.30 uur de spelers uit de D uitgenodigd voor een voorlichting "Fluitend door de D”. Dit zal per team plaatsvinden en de coaches ontvangen een schema met het tijdstip waarop het team wordt verwacht.


Op dinsdag 3 september a.s. is er om 19.30 uur een infosessie voor coaches.


Woensdag 4 september a.s. is een opfrisavond voor onze vrijwillige scheidsrechters en spelers uit de A-/B-jeugd met een scheidsrechterskaart om 19.30 uur.


En donderdag 5 september a.s. om 19.30 uur is de sessie speciaal afgestemd op ouders.


Mocht je onverhoopt niet kunnen tijdens "de doelgroepavonden” dan is vrijdag 6 september a.s. om 19.30 uur je laatste kans. Hopelijk is iedereen reeds in de gelegenheid geweest om een van de avonden bij te wonen, maar anders zal de informatie in deze gemixte groep worden gedeeld.

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail naar [email protected]!