Algemene ledenvergadering

maandag 18 november 2019   |   20:00 - 22:30   |   Clubhuis
Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

 

Het bestuur nodigt je graag uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op maandag 18 november 2019 om 20.00 uur in het clubhuis. Tijdens de ALV wordt aandacht besteed aan het afgelopen seizoen, inclusief de financiële verantwoording, wordt ‘vooruitgeblikt’ naar dit seizoen en seizoen 2020-2021 en staan enkele andere onderwerpen centraal, waaronder verduurzaming van Hockeyclub Etten-Leur.

 

Wat staat er op de agenda?

Naast de (jaar)verslagen van de diverse commissies, de jaarrekening 2018-2019, de begrotingen 2019-2020 en 2020-2021 staan de volgende punten op de agenda:

-Stand van zaken vrijwilligersbeleid

- Aanpassing huishoudelijk reglement

-Verduurzaming Hockeyclub Etten-Leur (aanschaf zonnepanelen, overstap naar LED verlichting). Voor de verduurzaming wordt intensief samengewerkt met de gemeente Etten-Leur en andere sportverenigingen. Tijdens de ALV wordt de stand van zaken besproken en wordt inzicht gegeven in de (financiële) gevolgen van verduurzaming.

 

Na afloop is er nog gelegenheid om samen een drankje te nuttigen.

 

Kan ik me inlezen van tevoren?

Ja. De agendastukken voor de vergadering download je vanaf heden (4 november) via www.hcel.nl. Na inloggen klik je in de menubalk op Club > Documenten > Algemene Ledenvergadering 2019.

 

Kan ik me aanmelden?

Ja, graag zelfs. Hierdoor hebben we zicht op het aantal aanwezigen. Aanmelden kan via https://forms.gle/Q7hqtScNNzdvcFaj6

 

We rekenen op jouw komst!

 

Met sportieve groet,

Bestuur HCEL