HCEL Escaperoomdag bij Scouting Paulus

zondag 27 oktober 2019   |   10:00 - 18:00   |   Geen locatie ingevoerd
Op 27 oktober a.s. organiseren onze vrienden van Scouting Paulus Etten-Leur een escaperoomdag speciaal voor groepen van HCEL. Dit betekent dat zij naast de escaperoom aanvullende activiteiten organiseren, zodat er een extra leuk teamuitje van gemaakt kan worden. Iedereen is dus lekker bezig! Geef je gauw op via: [email protected].
Uiteraard kan er ook op een andere datum individueel of als team deel worden genomen aan de escaperoom. Kijk voor de mogelijkheden op: https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=9dfe108187d247fac27fc7af78a290a2&year=2019&month=10&date=01#loaded
======


LIMITED EDITION ESCAPEROOM
Bij scouting Paulus kun je nu een exclusieve, uitdagende, detective escaperoom doen. Deze escaperoom, het onderzoek naar Johnny B., staat eenmalig extern op in oktober.

De escaperoom zal voor jou worden aangepast en is daarom uitdagend voor kinderen vanaf 7 jaar, ouderen van 99 jaar en alles daar tussen in.
Ondanks de exclusiviteit van de escaperoom bieden wij de eersten die zich aanmelden een prijs aan van €8,50 p.p. + 1 gratis drankje p.p in plaats van de normale €15.
Meld je snel aan, met je team, familie of vrienden, via onderstaande link want vol=vol. Je kan de kamer met 2 tot 6 personen tegelijkertijd doen. Kijk op Facebook voor meer informatie via https://www.facebook.com/paulusescape/
Boek nu via: