Nieuws

Dames 1 & Heren 1

Heren 01

Heren 01 - H.O.D.
Datum zondag 1-9 Spelen 14:45

Instagram

Onze club

Hockeyclub Etten-Leur is een van de grootste sportverenigingen in Etten-Leur en directe omgeving. Elk weekend bruist het op de velden aan de Olympiade, waar dan ruim 40 wedstrijden worden gespeeld. Naast het hockey worden ook volop feestelijke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën. De sfeer op de club is informeel, gemoedelijk en gezellig. 

Waar staat Hockeyclub Etten-Leur voor? Bij Hockeyclub Etten-Leur gaan sportieve prestaties hand in hand met gezelligheid. We voeren een actief tophockeybeleid vanaf de jongste jeugd, waarbij we onze spelers stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ook voor recreatief hockey is er voldoende plaats. Sportief gedrag en respectvol omgaan met elkaar staan hoog in het vaandel geschreven; iedereen wint bij een Veilig Sportklimaat.

Lid worden

Wil je lid worden van Hockeyclub Etten-Leur? Leuk! Wij heten je van harte welkom! Hieronder vind je alle informatie. Twijfel je nog? Laat je overtuigen en train drie keer gratis mee, zonder verdere verplichtingen. Kijk bij gratis proeftraining voor meer informatie. Op het inschrijfformulier geef je vervolgens aan dat je eerst graag een paar keer wilt meetrainen alvorens je definitief besluit lid te worden.

Hockey

Schema's

Sponsoring

Hockeyclub Etten-Leur biedt bedrijven en personen die de club een warm hart toedragen diverse mogelijkheden voor sponsoring. Dankzij deze sponsoring heeft de club de mogelijkheden extra faciliteiten aan te bieden aan de hockeyteams organiseren we extra activiteiten zoals clinics.
Uiteraard geeft Hockeyclub Etten-Leur hier ook wat voor terug. We organiseren regelmatig sponspor bijeenkomsten en natuurlijk publiciteit rondom onze sponsoren. Net als iedere sportvereniging zijn we altijd op zoek naar nieuwe sponsors.
Interesse?
Meer informatie vindt je onder de knop Sponsor worden of informeer vrijblijvend bij onze sponsorcommissie naar de mogelijkheden.

Contact