Inschrijfformulier


Inschrijven als spelend lid? Of als vrijwilliger? Leuk!
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Met het inschrijven bij HC Etten-Leur geef je aan kennis te hebben genomen van het Huishoudelijk Reglement en de Privacy policy van Hockeyclub Etten-Leur.

Inschrijven als
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Onderstaande rekeninghouder verleent tot wederopzegging toestemming aan HC Etten-Leur om de vastgestelde contributie van de opgegeven bankrekening af te schrijven voor het ingeschreven lid.

De contributie wordt pas ge├»ncasseerd nadat de proefperiode (3x trainen) is verlopen en we de bevestiging van onze co├Ârdinator hebben ontvangen dat bovengenoemde persoon daadwerkelijk lid wordt van HC Etten-Leur. Voor die tijd is de inschrijving voorlopig.

 
   
 
   
 
   
Aanvullende informatie
   
   
   
   
   
 
   
 
Vrijwilligerstaken
  HC Etten-Leur is een club voor leden en door leden. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de club goed draait. Daarom verwachten we ook van jou (of je ouders/verzorgers) dat je hierin je steentje bijdraagt. Geef hier aan voor welke taak we je kunnen benaderen. In de toelichting hieronder kun je eventueel extra taken die je leuk lijken vermelden.

 
   
   
Beeldmateriaal
  HC Etten-Leur maakt gebruik van eigen fotografen die met regelmaat foto's maken van onze teams en (hockeyende) leden. Deze foto's zijn voor eigen gebruik, publicatie op website en/of (social) media.