header foto header foto
 

HCEL 50 jaar!

Hockeyclub Etten-Leur bestaat in maart 2018 vijftig jaar. En dat hebben we op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei goed gevierd!

Herinneringen ophalen
Op vrijdagmiddag werd het lustrumweekend feestelijk ingeluid met een ludiek event voor sponsoren en (oud-)leden: het HCEL Open golftoernooi. Vanaf 18.00 uur ging het feestje verder op de hockeyclub, waar het sportpark was omgetoverd tot een festivalterrein met foodtrucks. Zo'n 200 vrijwilligers genoten van de verse happen onder het genot van heerlijke livemuziek. Vanaf 20.30 uur druppelden de eerste gasten voor de reünie binnen. Hoogtepunten deze avond waren de speech van oprichter Hans Noyen en de huldiging van 12 leden die al langer dan 25 jaar lid zijn van onze club! Een geslaagde eerste feestdag.

Gebakjes stonden klaar voor de gasten van de reünie.Oprichter Hans Noyen ook aanwezig met toespraak in zijn map.Leden met meer dan 25 jaar aaneengesloten lidmaatschap

Clinics en feest!
Burgemeester Miranda de Vries was zaterdagochtend om 10.00 uur aanwezig om de hockeyclinics voor de jeugd te openen. Onder toeziend oog en luid gejoel van zo'n 130 jeugdleden sloeg ze met een gouden hockeystick en bal op goal. Daarna was het voor de jeugd tijd om een heus spellenparcours af te leggen: van stormbaan, gatendoek en snelheidsmeter tot knotshockey en een skillpark. Er werd volop plezier gemaakt. Vanaf 18.00 uur was het tijd voor de feestavond, waarbij o.a. Raymon Hermans, de Jongens van Jeweetwel en Def Rhymz zorgden voor de perfecte afsluiting van een gouden lustrumweekend!

De opening van het waterveld begin augustus is de kers op de taart voor dit gouden jubileumjaar!

Nieuwsgierig naar nog meer foto's? Bekijk ze hier!Opening jeugdclinicOpperste concentratieMuziekje erbijDe winnaars Gezellige drukte in clubhuis