Donderdag 17 september was het zover... de aftrap van HC Vers. Een pilotprogramma van NOC*NSF, in samenwerking met diverse sportbonden. Het doel? Wij worden 1 van de uiteindelijk 12 modelverenigingen in Nederland in het kader van SV Vers (wij zijn 1 van de 2 deelnemende hockeyverenigingen). Ons doel? Een gezonde, leuke en verantwoorde sportomgeving aanbieden aan jullie. Meer informatie over HC Vers zal uiteraard de komende periode volgen. Wij zullen jullie meenemen in de stappen die wij doorlopen. Houd hiervoor vooral deze pagina en onze social media kanalen in de gaten! Nu al wat meer lezen, kijk dan vooral even op de site van de KNHB, via deze link.


Vol enthousiasme en met veel ideeën zijn een aantal leden van de werkgroep donderdag teruggekomen. De komende tijd zullen zij aan de slag gaan met onze clubcoach, een coach van TeamFit, die ons het komende jaar zal begeleiden. Samen met de werkgroep zal zij aan de slag gaan met onze ideeën. Daarnaast zal het programma ondersteuning krijgen van de Radboud Universiteit die onderzoek doen en op basis hiervan met aanbevelingen komen.

Naast het aan de slag gaan met onze coach, moeten wij taken oppakken zoals promotie en communicatie, posters maken, bekendheid en draagvlak creëren, ideeën uitwerken, et cetera. Hier kunnen wij dus nog wel wat hulp bij gebruiken.
Dus mocht jij zin en tijd hebben, meld je vooral aan via [email protected] en draag jouw steentje bij! Dan bedenken we samen een passende rol voor jou!

Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie ook contact opnemen met onze horecamanager.