Accommodatie

Hockeyclub Etten-Leur is gevestigd aan de Olympiade in Etten-Leur en beschikt één waterveld en drie semi-watervelden. De accommodatie heeft een ruim clubhuis en zes ruime kleedruimtes voor teams en een kleedruimte voor arbitrage.
Binnen het terrein van de hockeyvereniging is een fietsenstalling en parkeerruimte gelegen. Als de parkeerplaats vol is kan worden uitgeweken naar de 2e parkeerplaats bij de Estafette aan de Olympiade 43. Ook hier is een ingang naar de hockeyclub (achter veld 4).
 
Het hele terrein van de club is rookvrij.Huisregels

HCEL is een familieclub waar op niveau gesport kan worden, maar zeker ook een club waar gezellig samenzijn minstens net zo belangrijk is. Het clubhuis, de kleedkamers en de velden worden daarvoor door vrijwilligers en medewerkers van HCEL in samenspraak met de gemeente zo goed mogelijk onderhouden. De diverse commissies en medewerkers zorgen ervoor dat er veel activiteiten georganiseerd worden om te sporten en/of om gezellig samen te zijn.

Het bestuur heeft daarom een aantal huisregels opgesteld die als basis gelden voor het gebruik van het clubhuis, de kleedkamers, de velden en het materiaal. De huisregels zijn er niet voor om beperkingen op te leggen, maar zijn er vooral voor om ervoor te zorgen dat we met plezier kunnen sporten, feesten, vergaderen en/of gezellig samen te zijn. Het handelen naar deze regels is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.

Klik hier om de huisregels te downloaden (PDF).

Veldindeling


Op onze velden gelden de volgende (veiligheids)regels:
  • Voeten vegen voor betreden
  • Geen glaswerk
  • Afval opruimen, ook in de dug out!
  • Geen consumpties en kauwgom nuttigen
  • Verboden te betreden bij sneeuw en ijs