Ledenvoordelen


Bluekens Volvo Clubbonus

Bluekens Volvo (met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Chaam) heeft Hockeyclub Etten-Leur opgenomen in het programma van Volvo Clubbonus.

De clubbonus houdt het volgende in:
Koop een nieuwe Volvo en scoor € 1.000 bonus voor HC Etten Leur of € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion via Bluekens Volvo en rijd de kids veilig naar elke wedstrijd.

De clubbonus wordt aan ons uitgekeerd ongeacht of auto wordt gekocht of via een (private) leaseconstructie wordt aangeschaft. Voor meer informatie wordt verwezen naar https://www.bluekens.com/over-bluekens/hockey.

Het Witte Paard 5% korting én 5% voor de club

Sinds kort hebben Het Witte Paard en Hockeyclub Etten-Leur een samenwerking, die voor onze leden en onze club een aantrekkelijk voordeel oplevert (zie hieronder). Dus ga je een hapje eten of borrelen bij Het Witte Paard of wil je een teamuitje doen? Weet dan dat jij korting krijgt en de club een bijdrage in de clubkas.

Het Witte Paard ligt in het centrum van Etten-Leur. In het restaurant kun je de lekkerste gerechten kiezen van de uitgebreide menukaart passend bij het seizoen. In het café geniet je van lekkere bieren en wijnen onder het genot van verschillende borrelhapjes. Daarnaast zijn het café én de andere gezellige ruimtes van "de huiskamer van Etten-Leur” exclusief te reserveren voor feestjes en teamuitjes. Indien je vooraf aangeeft lid te zijn van HCEL, krijg je 5% korting én spek je de clubkas met 5% van je rekening.


Bruba Sport

10% korting met uitzondering van HC Etten-Leur clubkleding