Hockey 7 Augustus

(Voorlopig) Trainingsschema bekend

Nieuws afbeelding

Met het nodige puzzelwerk is een (voorlopig) trainingsschema gemaakt voor seizoen 2019-2020. Dit schema gaat in per 19 augustus a.s. Het schema is zichtbaar via HCEL.nl en in de LISA-app.

 

Voor deze (5 tot en met 9 augustus) en komende week (12 tot en met 16 augustus) geldt dat het enkel mogelijk is om te trainen na toestemming van Sander Graumans, trainingsco├Ârdinator, [email protected], en/of Inge Mulders, verenigingsmanager, [email protected].

 

Wij willen alle trainers verzoeken om zich aan de aangegeven tijden en locatie te houden, zodat elk team zijn training kan afwerken.

 

LET OP: dit is een voorlopig schema. Helaas beschikken een aantal teams nog niet over een trainer. Wij streven ernaar om zo min mogelijk wijzigingen in het huidige schema aan te brengen. Indien dit onverhoopt noodzakelijk mocht zijn, zullen wij het desbetreffende teams informeren.

 

Ben jij misschien geïnteresseerd in het geven van training komend seizoen? Eventueel samen met een vriend(in)? Stuur dan een mail naar Sander. Hij bespreekt graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

 

Mochten er vragen zijn over het trainingsschema, stuur dan een mail naar [email protected]