Hockey 9 Augustus

Kai Zaoui nieuwe HCEL-keeperstrainer

Nieuws afbeelding

Een aantal van jullie hebben reeds kennisgemaakt met Kai Zaoui, Pan-Na Goalies, tijdens de clinic voor de Shoot-Out clubkampioenschappen het afgelopen seizoen. Met ingang van komend seizoen komt Kai ons keeperstrainersteam versterken. Hij zal zich, samen met Ruben van Rossum, met name richten op onze keepers in de jeugdkeepers.

 

Kai begon in 1986 zijn hockeycarrière bij Pinoké waar hij ook op latere leeftijd jeugdkeepers begon te trainen. In 1996 verhuisde hij naar Breda om vervolgens bij BNMHC Zwart-Wit, HC Breda en De Warande te hockeyen. Hoogtepunt in zijn carrière was zijn selectie voor het Marokkaans nationale team en deelname aan het Pre-Olympisch kwalificatietoernooi voor Afrikaanse landen in Zimbabwe (2011).

Door een blessure in 2014 moest Kai zijn actieve carrière beëindigen. In al die jaren heeft Kai keeperstrainingen verzorgd bij de diverse clubs. In 2014 haalde hij zijn gevorderde diploma keeperstrainer bij de KNHB.

Momenteel werkt Kai voor diverse clubs, in zowel Nederland als België, en is hij toegevoegd aan het Begold High Performance programma van de Belgische Hockey bond, waar hij districtstrainer is voor de regio Antwerpen en jeugdkeeperstrainer nationale jeugdploegen.

Kai; van harte welkom bij HCEL!