5 September

Samenwerking Bluekens Volvo en Hockeyclub Etten-Leur

Nieuws afbeelding

Met ingang van dit seizoen is er een samenwerking tussen Bluekens Volvo (met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Chaam) en Hockeyclub Etten-Leur. Bluekens Volvo is de oudste Volvo dealer in Nederland. De samenwerking bestaat uit twee aspecten. Onze vereniging is opgenomen in het programma van Volvo Clubbonus en Bluekens Volvo verstrekt een financiƫle bijdrage ter ondersteuning van onze jeugdopleiding.

De Volvo Clubbonus houdt het volgende in:
Koop een nieuwe Volvo en scoor € 1.000 bonus voor HC Etten Leur of € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion via Bluekens Volvo en rijd de kids veilig naar elke wedstrijd.

De clubbonus wordt aan ons uitgekeerd ongeacht of auto wordt gekocht of via een (private) leaseconstructie wordt aangeschaft. Voor meer informatie wordt verwezen naar https://www.bluekens.com/over-bluekens/hockey.

Hockeyclub Etten-Leur is blij dat deze samenwerking tot stand is gekomen en bedankt Bluekens Volvo om dit mogelijk te maken. Op meerdere momenten in het seizoen besteden wij extra aandacht aan de samenwerking.