6 September

Hulp bij de wedstrijdtafel gezocht!

Nieuws afbeelding

Wij zijn op zoek naar hulp bij de wedstrijdtafel op zaterdagochtend en/of -middag. Er wordt gewerkt met 2 shifts per zaterdag; ongeveer 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd tot 12.15 uur en van 12.15 uur tot start laatste wedstrijd.

 

Zittende aan de wedstrijdtafel ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen op zaterdag, ontvang je de (bezoekende) teams, wijs je de weg, help je bij het digitaal invullen van het wedstrijdformulier, etc. Wij zorgen ervoor dat je vooraf over voldoende informatie beschikt en er is altijd een map aanwezig waar allerlei relevante informatie in staat vermeld.

Specifieke hockeykennis is niet nodig. Wel een vrolijke lach en gastvrijheid!

 

Wij houden rekening met jouw voorkeur voor de ochtend en/of middag, maar eventueel ook met datum en aantal keren. Hoe meer mensen aangeven een keer een belangrijk handje te willen helpen, hoe minder vaak wij een beroep hoeven te doen op dezelfde vrijwilligers.

 

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een wedstrijdtafelcoördinator om de wensen van de vrijwilligers in kaart brengen, een schema op te stellen en eventuele ruilingen te verwerken.

 

Wil jij twee keer per seizoen onze gastheer/-vrouw zijn en/of de indeling maken van de wedstrijdtafel? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Inge Mulders, [email protected]