Hockey 23 September

Oranjedag: Back in Action, 19 oktober op HC Etten-Leur

Nieuws afbeelding

Deze herfstvakantie keren we terug op Etten-Leur! De Oranjedag: Back in Action wordt één fantastische dag vol plezier, hockey, en natuurlijk meer en meer oranje! Beleef één kampdag met een gaaf programma, goed gevuld met hockey en andere spellen! Daarnaast komen er toppers uit de Hoofdklasse een clinic geven aan alle deelnemers! Ook gaan we mooie prijzen weggeven van Indian Maharadja en Hockey-ID.

Natuurlijk is het het leukst om de dag mee te maken met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Nou, dat kan! Bij de aanmelding kan je aangeven met wie je in de groep wil en dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo kan je samen een geweldige ervaring beleven.

 

Social media

Om alle voorbereidingen mee te krijgen, kan je onze website, Facebook en Instagram in de gaten houden. Hierop komen alle (nieuwe) informatie en voorbereidingen langs. Check ze dus snel en volg ze om niks te missen!

 

Voordeel voor leden!!

Voor de dag geldt al een mooie prijs van €54!! Nu geldt er een vroegboekvoordeelprijs van €20. Gedurende de stijging van het aantal deelnemers zal de vroegboekprijs mee omhoog gaan dus meld je snel aan en mis dit voordeel niet..

Daarnaast krijg je als lid van HC Etten-Leur ook nog eens 50% korting op de op dat moment geldende prijs, dus betaal je bijvoorbeeld op dit moment nog maar €10! Gebruik hiervoor bij het aanmelden de kortingscode HCELORANJEDAGen de korting wordt gelijk verrekend. Hier wil je natuurlijk van profiteren, dus meld je snel aan! Dit kan via de website www.hockeykampen.nl.

 

De dag belooft nu al geweldig te worden! Hier wil en moet je bij zijn! Meld je nu aan en mis het niet: Oranjedag: Back in Action op 19 oktober bij HC Etten-Leur!

LET OP: eerder hadden wij bij Hockeykampen.nl een technisch probleem met de kortingscode waardoor deze niet werkte. Gelukkig is dat opgelost dus kan jij weer met ledenvoordeel meedoen.