Hockey 19 November

Trainen op veld tijdens winterstop

Nieuws afbeelding

Vanaf vrijdag 29 november a.s., na de Sinterklaasviering van de Jongste Jeugd, is ons clubcomplex gesloten. Dit betekent dat de velden enkel nog betreden mogen worden na toestemming van de verenigingsmanager en enkel nog van het clubhuis gebruik kan worden gemaakt na overleg met onze barmanager.

 

De lentecompetitie begint weer op 7 maart 2020. Vanaf woensdag 4 maart a.s. zal ons clubhuis weer geopend zijn. Bij voldoende animo kan het clubhuis incidenteel worden geopend. Dit zal vooraf worden bevestigd.


 

Wil jij met jouw team doortrainen in de winterstop?

Dat kan! Vul dan het formulier in op:https://forms.gle/Vnq5bmXjGxAzTthv5 .

 

De verenigingsmanager zal in overleg met de trainerscoördinator kijken wat er mogelijk is. Hierbij zal bij de planning zoveel mogelijk geclusterd worden ingedeeld mede in verband met openen en sluiten van het complex en de verlichting. Dit betekent dat wij helaas mogelijk niet aan alle verzoeken zullen kunnen voldoen. Wij vragen om jullie begrip in deze!

 

Aanmelden voor trainen op het veld tijdens de winterstop kan tot en met maandag 25 november a.s. (enkel via bovengenoemd formulier). Wij proberen uiterlijk 30 november a.s. een schema te communiceren. Dit schema zal gelden tot en met zondag 23 februari 2020. Alle aanvragen worden bevestigd.

 

Veld 2 mag vanaf 30 november a.s. niet meer gebruikt worden tot nader order. Dit ten gevolge van het afsluiten van het water.

 

Wij verzoeken de contactpersoon om een telefoonnummer, zodat deze kan worden toegevoegd aan een Whatsapp-groep. Indien de velden onverhoopt niet bespeelbaar zijn, zal dit via deze groep kenbaar worden gemaakt. Idem voor wijzigingen in het openen en sluiten van het complex.

 

Indien jij met jouw team een of meerdere oefenwedstrijden wil spelen, kan je een aanvraag voor veld, arbitrage en/of horeca indienen via:https://hcel.nl/site/default.asp?Option=8000&menu=3