Hockey 18 Mei

We trainen weer en vragen extra aandacht

Beste leden, trainers, ouders/verzorgers,


Gelukkig zijn vrijwel alle teams weer in training. Gisteren hebben ook de senioren weer een start gemaakt. Leuk om op social media diverse enthousiaste berichten te zien en ook te zien dat 1,5 meter afstand wordt gehouden. De grote lijn van wat we zien, stemt ons tot tevredenheid en wij realiseren ons ook dat het onbewust wel eens een keer fout kan gaan als het gaat om de gemaakte afspraken. Daarom benadrukken we enkele zaken nog een keer aan het begin van een nieuwe trainingsweek:
  1. Als speler houd je altijd 1,5 meter afstand (vanaf C jeugd);
  2. Voor trainers geldt dat 1,5 meter afstand altijd geldt, ook tussen trainers onderling; Willen trainers na de training nog overleggen? Spreek dan af om elkaar even te bellen. Blijf niet op het veld of de parkeerplaats staan praten.
  3. Je volgt de voorgeschreven routes op het complex (allemaal via de zijkant van de fietsenstalling naar binnen, ook als je met de auto komt), je gaat bij aankomst (niet eerder dan 10 minuten vooraf) direct naar het veld en na afloop van de training direct naar huis. Kun je nog niet het veld op? Dan wacht je naast het veld (met 1,5 meter afstand).
  4. Als je spullen bij je hebt, dan leg je die op de uitloopstroken van het veld. Denk er aan dat niet iedereen de spullen op een hoopje gooit. De lange zijde van het veld is lang genoeg om spullen verspreid neer te leggen. Hiermee voorkom je dat onvoldoende afstand wordt gehouden.
  5. Je volgt instructies van onze corona vrijwilligers op. Zij zijn er om toezicht te houden en alles in goede banen te leiden. 
Verder vragen je om ook nu altijd begrip en respect voor elkaar en de situatie te hebben. Soms lijkt iets overbodig of overtrokken. Dit kan voor jou als individu zo zijn, het gaat om ons om het totaal als vereniging. De gemeente kijkt over onze schouders mee. Jij wil toch ook graag dat we tot de zomer gewoon kunnen blijven trainen!

Traint een team een keer niet? Dan geeft de trainer of aanvoerder dit per mail door aan onze verenigingsmanager ([email protected]). De corona vrijwilligers worden dan ge├»nformeerd.

En heb je vragen of suggesties? Neem dan ook contact met ons op. Samen komen we er altijd uit.

Dank je wel en op naar weer een mooie en zonnige trainingsweek.