Hockey 29 Mei

Jeugdspelers mogen vanaf 2 juni a.s. trainen zonder 1.5 meter afstand

Nieuws afbeelding In navolging op de berichtgeving van de KNHB met betrekking tot het trainen zonder 1,5 meter afstand voor de jeugdspelers van 13 tot en met 18 jaar heeft het bestuur het volgende besloten:


- vanaf 2 juni a.s. mogen alle jeugdspelers op het veld zonder de 1,5 meter afstand trainen (2e pinksterdag mag er niet worden getraind)

- het is enkel toegestaan om partijen onderling binnen het team tegen elkaar te spelen tijdens de eigen trainingstijd

- buiten het veld dienen alle geldende regels te worden gerespecteerd. Dit betekent onder andere dat de verplichte rij-/fietsroute dient te worden gevolgd, de handen dienen te worden ontsmet en 1,5 meter afstand houden van elkaar dient te worden gehouden op weg van en naar huis en op het complex

- Mocht jij en/of een van jouw gezinsleden klachten hebben (verkouden, hoesten, koorts, e.d.) blijf dan thuis! 

- Voel jij je niet prettig bij het feit dat er zonder afstand wordt getraind, dan is er alle begrip voor dat jij niet mee traint.

Let op: de 1,5 meter afstand tussen trainer en spelers blijft van kracht. Ook de ballen mogen enkel door trainers worden aangeraakt. Enkel op het veld hoeven de jeugdspelers geen afstand van elkaar te houden tijdens de training. Op de rest van het complex wel!