16 Juni

HCEL alternatieve bedankdag: Mario Vugts & Hans Roetert

Nieuws afbeelding

In de herfstcompetitie hebben wij iedere maand een vrijwilliger in het zonnetje gezet. Door de Corona-maatregelen hebben wij dit in "de lentecompetitieā€ in een iets andere vorm moeten gieten met de hoop dat wij een en ander zouden kunnen organiseren tijdens de HCEL-bedankdag. Helaas bleek ook deze dag niet te kunnen doorgaan in de gebruikelijke vorm. Uiteraard zijn wij blij met alle hulp welke wij van onze vele vrijwilligers krijgen. Zeker in deze tijd van Corona is maar weer gebleken hoeveel mensen HCEL een warm hart toedragen. Wij willen toch een aantal vrijwilligers, op aangepaste wijze, extra in het zonnetje zetten dit seizoen. De afgelopen dagen hebben wij een aantal vrijwilligers verrast en de komende 4 dagen zullen wij dit met jullie delen.

Als eerste zijn dit Mario Vugts en Hans Roetert;

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe al het afval van de kliko's in de grote container kwam? Iedere week opnieuw zorgen Mario Vugts en Hans Roetert er voor dat ons buitenterrein er na het weekend weer netjes uitzag. Zij maakten de kliko's leeg en ruimden de rommel op, die wij met z'n allen achterlieten. Eerder dit seizoen hebben Mario en Hans aangegeven te stoppen met de werkzaamheden. Daarom meer dan terecht dat zij met onze alternatieve bedankdag extra aandacht hebben gekregen. 

 

Mario en Hans, namens alle leden, vrijwilligers en ouders van HCEL super bedankt voor de inzet in de afgelopen jaren. Natuurlijk zijn jullie na de zomer van harte welkom om nog samen een drankje te doen.