25 Juni

Update maatregelen Corona virus (25 juni 2020)

Beste leden,


De versoepeling van maatregelen, die Mark Rutte gisteren bekend heeft gemaakt, betekent dat we de hockeysport met ingang van 1 juli 2020 weer op een normale manier kunnen beoefenen. Op het veld geldt de 1,5 meter niet meer en (oefen)wedstrijden zijn mogelijk. Dit is natuurlijk geweldig nieuws.

Toch zijn we er nog niet. Buiten het veld geldt de 1,5 meter regel voor iedereen, die ouder is dan 18 jaar, nog steeds. Ben je 18 jaar en ouder dan houd je dus 1,5 meter afstand van anderen. Dit geldt ook voor de kleedkamers en het clubhuis. We gaan er voorlopig vanuit dat de 1,5 meter regel blijft gelden. En dat betekent dat we op onze accommodatie en in het clubhuis (semi-permanente) aanpassingen willen doen om met ingang van medio augustus onze faciliteiten optimaal te gebruiken. Doelstelling is om aanpassingen tussen 4 juli en 14 augustus zoveel mogelijk te realiseren. 

Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom we hebben besloten om in de periode zaterdag 4 juli tot en met zondag 2 augustus de accommodatie volledig te sluiten voor hockeyactiviteiten en vergaderingen. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Het bestuur wenst je een mooie zomer en wij zien elkaar graag in augustus!

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur