25 Juni

Einde van het seizoen......

Nieuws afbeelding

Beste leden, vrijwilligers,

 

Vrijdag 3 juli a.s. zijn de laatste trainingen van dit seizoen en wordt het complex gesloten voor hockeyactiviteiten. Vanaf zaterdag 4 juli a.s. wordt een start gemaakt met diverse onderhoudswerkzaamheden (mede in overleg met de gemeente) en zullen voorbereidingen worden getroffen met het oog op het nieuwe seizoen. Naast de gebruikelijke voorbereidingen (waaronder het orde brengen van trainings- en keepersmaterialen) en een grote schoonmaak, zal deze zomer ook aandacht worden besteed aan (structurele) aanpassingen in verband met zogenaamde COVID-19 maatregelen. Denk hierbij aan looproutes, desinfectiezuilen, aanpassingen in en rondom het clubhuis. Je begrijpt dat dit een uitdagend en omvangrijk vraagstuk is.

 

Voor de grote schoonmaak en diverse klusjes zijn vrijwilligers van harte welkom. Dus ben je in de maand juli veel thuis en heb je wat tijd over voor de club? Laat het dan weten aan Inge Mulders ([email protected]). Samen kunnen we ook deze klus klaren!

 

Doelstelling is dat alle teams met ingang van maandag 3 augustus a.s. weer kunnen trainen. Voor selectieteams geldt dat vanaf die datum twee keer per week kan worden getraind. Wedstrijdteams mogen in week 32 tot en met week 34 één keer per week trainen. Er wordt een zomerschema voor trainingen opgesteld. Teams dienen aan te geven vanaf welke week zij willen starten met trainen. Hiermee wordt dan rekening gehouden. Vanaf week 35 (maandag 24 augustus a.s.) gaat het reguliere trainingsschema in. Met Stick-Leuk!, Jongste Jeugd en de keepersschool worden aparte afspraken gemaakt. Nadere informatie over de trainingen vanaf 3 augustus a.s. volgt medio juli.

 

 

Wij wensen je een fijne zomer, met veel zonnige en warme dagen! En nog steeds geldt: blijf gezond!

 

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur