Hockey 29 Juni

(Concept) teamindeling (Jongste) Jeugd – seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Beste,

 

De (concept) indeling voor jongste jeugd en juniorenspelers voor seizoen 2020-2021 is bekend. Hierbij een aantal belangrijke aandachtspunten.

 


Indeling via MijnHCEL

In verband met onder andere AVG staat dit document, achter een inlog, op onze website. De (concept) teamindeling is terug te vinden via:

-www.hcel.nl

-MijnHCEL (rechtsbovenin)

-inloggen met lidnummer (inloggegevens vergeten? Klik dan op de link)

-Club

-Documenten

-Teamindeling seizoen 2020-2021

 

Wij willen je verzoeken om gelijk jouw persoonlijke gegevens te controleren (via profiel – rechtsbovenin). Klopt jouw telefoonnummer nog en het emailadres?

Indien adres onjuist, willen wij jou verzoeken om direct een mail te sturen naar [email protected]

 


Bezwaaravond

Ieder jaar ontvangen de coördinatoren na de bekendmaking van de nieuwe teamindeling veel reacties. Dit seizoen organiseren we op de vereniging voor alle ouders die feedback/vragen/klachten hebben een inloopavond. Hier zal u te woord worden gestaan door de lijn- en/of prestatiecoördinatoren.

De inloopavond wordt op 30 juni a.s. van 19:00-21:00 uur bij HCEL gehouden met inachtneming van de huidige corona regels!

Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk na de bekendmaking van de nieuwe indeling via de mail uw feedback/vragen/klachten. Er zal enkel worden ingegaan op reacties per mail. Reacties na 30 juni a.s. 12:00 uur worden niet meer in behandeling genomen! Vervolgens ontvangt iedereen die hierom heeft verzocht een persoonlijke uitnodiging inclusief tijdstip.

 

De contactpersonen zijn:

-Wim Dijkman - Lijncoördinator Jongens ABCD - Mail:[email protected]

-Janne Koole - Meisjes AB - Mail:[email protected]

-Cindy Aarts - Lijncoördinator Meisjes CD -Mail:[email protected]/[email protected]

 

In geval van een complexe casus waar meerdere coördinatoren zijn betrokken, is het mogelijk dat de afspraak op een andere dag/tijdstip gaat plaatsvinden.


Speeldagenkalender seizoen 2020-2021

De KNHB heeft de speeldagenkalender bekend gemaakt. Deze is ter informatie ook terug te vinden in de map van de teamindeling.

 


Trainen

Deze week (maandag 29 juni a.s. tot en met 3 juli a.s.) vinden er kennismakingstrainingen plaats voor de spelers van A tot en met D conform trainingsschema. Hiervoor is het schema van voor de selecties aangehouden. Coaches kunnen met onze verenigingsmanager, [email protected], indien mogelijk de training verschuiven.

 

 

Voor de volledigheid tref je bij de teamindeling ook het schema aan voor de teams welke verantwoordelijk zijn voor Coronavrijwilligers.

 


Start trainingen seizoen 2020-2021

Doelstelling is dat alle teams met ingang van maandag 3 augustus a.s. weer kunnen trainen. Voor selectieteams geldt dat vanaf die datum twee keer per week kan worden getraind. Wedstrijdteams mogen in week 32 tot en met week 34 één keer per week trainen. Er wordt een zomerschema voor trainingen opgesteld. Teams dienen aan te geven vanaf welke week zij willen starten met trainen per mail via [email protected]. Hiermee wordt dan rekening gehouden.Vanaf week 35 (maandag 24 augustus a.s.) gaat het reguliere trainingsschema in. Met Stick-Leuk!, Jongste Jeugd en de keepersschool worden aparte afspraken gemaakt. Nadere informatie over de trainingen vanaf 3 augustus a.s. volgt medio juli.

 


Oefenwedstrijden

Oefenwedstrijden kunnen door de teammanager/coach worden aangevraagd via de website: https://hcel.nl/site/Default.asp?Option=8000&menu=3

 


Grote schoonmaak

Samen met de gemeente starten wij met de grote schoonmaak en COVID-19 gereedmaken van de club. Heb jij de komende tijd een paar uurtjes over en wil jij helpen? Laat het dan weten aan Inge Mulders ([email protected]). Samen kunnen wij ook deze klus klaren!

 


Wij wensen je een fijne zomer, met veel zonnige en warme dagen! En nog steeds geldt: blijf gezond!

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur