6 Juli

Corona hulp gevraagd!

Nieuws afbeelding

Beste allen,


Wij waren blij om te horen dat onze kantine weer open mag. Inmiddels zijn we bezig met inzicht krijgen in wat dit betekent en een ding is duidelijk: we staan voor een gigantisch grote uitdaging! De komende weken zullen wij hier hard mee aan de slag gaan en wij willen jullie vragen om geduld en begrip te hebben voor het vele werk wat dit van ons vraagt.


Het heropenen van onze kantine vraagt om veel veranderingen en daarmee ook om investeringen. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons kunnen helpen: heb jij goede idee├źn, heb jij kennis op dit gebied, heb jij contacten met mogelijke sponsors en/of kun jij aan materialen komen, dan horen wij het graag!


Qua materiaal zijn wij onder andere op zoek naar:

- stoelen

- schotten / houten platen

- stevige tenten en/of grote terrasparasols

- aankleding voor terras welke wij kunnen gebruik als afscheiding en/of sfeermakers

- 1,5 afstand materiaal (lint, stickers, (beton)verf, e.d.)

- krijtverf

- dienbladen

- etc, etc.


Tevens zijn wij op zoek naar mensen welke ons willen helpen met de fysieke voorbereiding. Momenteel zijn wij aan het klussen om alles schoon, geverfd en gereed te krijgen. Heb jij misschien een paar uurtjes over de komende weken? Wij zouden erg blij zijn met jouw hulp!


Kan jij ondersteunen met bovenstaande? Neem dan contact op met onze horecamanager ([email protected]) en/of onze verenigingsmanager ([email protected]) en help ons bij het heropenen van onze kantine!