Hockey 30 Augustus

Overname fluitbeurt middels "iklaatfluiten"

Nieuws afbeelding

Ook dit seizoen maakt de AC het mogelijk om als senior-, A- of B-speler je fluitbeurt aan te bieden ter overname. Dit betekent dat een andere aangemelde scheidsrechter jouw fluitbeurt overneemt tegen een vergoeding. Ook kan jij je aanmelden als scheidsrechter tegen betaling.

Hoe werkt het?
Zo gauw jij bent ingedeeld voor een fluitbeurt welke jij wilt laten overnemen, stuur jij zo spoedig mogelijk een mail naar [email protected] o.v.v. datum, tijdstip en wedstrijdgegevens. Je verkoopt dus eigenlijk je fluitbeurt. De AC zoekt op dat moment een geschikte vervanger in de poule van aangemelde scheidsrechters. Hierbij zorgt de AC voor een eerlijke verdeling.

Kosten
Het laten overnemen van een fluitbeurt op zaterdag kost € 20,00 en op zondag € 30,00. Dit bedrag gaat volledig naar de vervanger.
Indien je de fluitbeurt binnen 2 weken voorafgaande aan de wedstrijd aanbiedt, betaal jij respectievelijk € 25,00 voor een fluitbeurt op zaterdag en € 35,00 op zondag. Van dit bedrag gaat € 5,00 naar Make-A-Wish.

Overige informatie
Jij bent als aanbieder zelf verantwoordelijk voor de betaling aan jouw vervanger.
Zolang er geen vervanger gevonden is, blijf jij als aanbieder verantwoordelijk voor de fluitbeurt waarvoor jij staat ingedeeld.
Zodra jij de fluitbeurt hebt aangeboden bij "ik laat fluiten” gaat de door de AC aangedragen vervanger voor op elke eventuele andere vervanger.

Zo gauw door jouw vervanger is aangegeven dat hij/zij jouw fluitbeurt overneemt, geldt dat hij/zij alle verantwoordelijkheden voor de fluitbeurt draagt. Dit betekent dat als een wedstrijd wordt afgelast of gestaakt dat de vervanger wederom wordt ingepland.

Het (zonder betaling) onderling ruilen is nog steeds toegestaan. Uiteraard moet de ruiling wel tijdig en voor de wedstrijd worden doorgegeven aan de AC.

Wil jij je aanmelden als scheidsrechter (tegen betaling)?
De AC houdt bij wie er eventueel bereid is om tegen betaling een fluitbeurt over te nemen. Dit wordt de "ik laat fluiten-poule” genoemd. Wil jij ook deelnemen in deze poule? Stuur dan een mail naar [email protected], o.v.v. aanmelding. Zorg dat jouw emailadres, telefoonnummer en hoogste teams welke jij ooit hebt gefloten in de mail staat vermeld. De AC houdt kijkt bij de planning ook naar jouw wedstrijden (aanvangtijd thuis en/of uitwedstrijden). Mocht jij reeds weten dat jij op bepaalde data bent verhinderd, laat het gelijk even weten.