8 Oktober

BHV-cursus bij HCEL!

Nieuws afbeelding

In samenwerking met 21 Academy bieden wij jullie de mogelijkheid om een BHV-cursus op onze club te volgen tegen gereduceerd tarief. Wij hebben ervoor gekozen om de cursus breder te trekken dan enkel EHBO en te kiezen voor een BHV-cursus gericht op hockey. Dit betekent dat je na de cursus niet alleen voorbereid bent op EHBO op de hockey, maar ook calamiteiten in en rondom je eigen woonplek, werkplek en onze club. Naast EHBO maakt ook bijvoorbeeld reanimatie en brandbestrijding onderdeel uit van de cursus. Immers een ongelukje zit in een klein hoekje, zowel thuis, op het werk als op de hockey!

Normaal gesproken kost deze cursus € 275,00 per persoon en wij mogen het aan onze leden, ouders/verzorgers van leden (indien ingeschreven op hetzelfde adres) en vrijwilligers aanbieden voor € 121,00 (inclusief BTW). Ook niet-leden kunnen zich aanmelden voor deze cursus. Zij betalen € 200,00 (inclusief BTW). Wijs gerust familie, vrienden en collega's op deze mogelijkheid.

De cursus bestaat uit 2 avonddelen. De cursus bedraagt twee avonden van 19.30 uur – 22.00 uur. Dit zal de woensdag- en donderdagavond worden. Wij willen je verzoeken om jouw voorkeur qua datum aan te geven via https://forms.gle/bL5rj2L1iqvQTdG39. Je moet minimaal 1x op woensdagavond zijn geweest voor EHBO/reanimatie en minimaal 1x voor brandbestrijding op de donderdagavond. Deze dagen hoeven niet opeenvolgend te zijn. Per groep zullen maximaal 12 deelnemers worden gepland.

Mogelijk wordt de cursus vergoed door jouw zorgverzekering. Om te controleren of en hoeveel jouw zorgverzekering de cursus vergoed: https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/ehbo-cursussen.aspx. 21 Academy zorgt voor de juiste codes op de factuur. Diverse werkgevers zijn ook bereid om (gedeeltelijk) de factuur te betalen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de voorwaarden rondom het Corona-virus.

Na de cursus ontvang jij een formeel erkend certificaat als BHV bestaande uit EHBO, Reanimatie en Brandbestrijding. Deze kan je eventueel ook aan jouw personeelsdossier laten toevoegen, indien gewenst.

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail naar [email protected].


#samenopcursus #samenBHV #samenveiligophetveld