Hockey 18 November

Update maatregelen Corona maatregelen (18 november)

Belangrijk - bericht in het geheel lezen


Senioren
Zoals gisteren (17 november) bekend is gemaakt, is sprake van een beperkte versoepeling van maatregelen. Met ingang van donderdag 19 november kunnen senioren (18 jaar en ouder) weer in groepjes van 4 trainen. Dit betekent dus dezelfde opzet als een aantal weken geleden. Trainen kan volgens het trainingsschema (dit geldt voor ieder team). De samenstelling van viertallen mag niet wisselen en steeds wordt 1,5 meter afstand gehouden. Graag aan Inge ([email protected]) doorgeven of jouw team wel of niet gaat trainen. Dit is van belang voor de planning van de afsluiting van het complex.

Allen
Eerder is gecommuniceerd dat op het veld doorgetraind kan worden in winterperiode (als het weer het toelaat). Alleen in de periode maandag 21 december tot en zondag 3 januari is het complex gesloten voor alle teams. 

De KNHB heeft inmiddels een scenario gemaakt voor het geval de competitie in januari kan worden hervat. In dit scenario is een start voorzien vanaf het 2e weekend van januari. De precieze informatie hierover is te vinden op de site van de bond. Naar verwachting zal in de 2e week van december hierover meer duidelijk worden. Vanzelfsprekend word je hierover geĆÆnformeerd.

Onderlinge wedstrijden
De komende dagen zal het bestuur met de technische commissies een opzet maken voor het spelen van onderlinge wedstrijden in weekenden in december (5/6 december, 12/13 december en 19/20 december). Communicatie zal via de site en de lijncoƶrdinatoren plaatsvinden.

Overige maatregelen
Alle andere eerder besproken maatregelen zijn onverkort van kracht. Wij vertrouwen er op dat je weet welke maatregelen dit zijn. Juist in de afgelopen weken is gebleken dat maatregelen, hoe vervelend ook, effect hebben. Het aantal besmettingen is gedaald en het R-getal is minder dan 1. Ook wij zijn samen verantwoordelijk om deze tendens vast te houden. Daarom benadrukken wij nogmaals dat wij van al onze leden en vrijwilligers verwachten dat de maatregelen worden nageleefd. Dit geldt op de club en ook buiten de club. Want alleen dan kunnen we in januari wellicht een herstart met de competitie maken en hopelijk ook weer genieten van een drankje op de club.

Nog even volhouden en bovenal gezond blijven!