Hockey 9 December

Sporten op het veld tijdens winterperiode

Nieuws afbeelding

Tijdens de winterperiode gelden door de weersomstandigheden en afsluiten water aangepaste regels. Met dit bericht willen wij jullie hierover informeren.

Veld 2 mag niet bespeeld worden
Vandaag, woensdag 9 december, heeft de gemeente het water van al onze velden afgesloten. Dit betekent dat er niet meer gespeeld mag en kan worden op veld 2. Daarnaast kan geen enkel veld, tot nader order, gesproeid worden.

De trainingscoördinator heeft hedenmiddag alle trainers een bericht gestuurd met het verzoek om aan te geven wat per team de planning is qua trainen. Wij verzoeken de trainers om zo spoedig mogelijk op deze mail te reageren. Met ingang van maandag 14 december a.s. zal er een aangepast trainingsschema worden gepubliceerd. Tot die tijd verzoeken wij teams welke ingedeeld staan op veld 2 te spelen op een ander veld indien deze beschikbaar is.

De wedstrijdsecretaris heeft aanpassingen moeten doen in het oefenwedstrijdschema. Let daarom goed op hoe laat en op welk veld de oefenwedstrijd staat ingedeeld. Mogelijk dat hierin wijzigingen hebben plaatsgevonden.

Invloed weersomstandigheden
Door de huidige weeromstandigheden zijn de velden niet altijd bespeelbaar. Wij proberen zo spoedig mogelijk iedereen via de website centraal te informeren op het moment dat trainingen en/of oefenwedstrijden geen doorgang kunnen hebben
Indien de velden bevriezen en/of glad worden tijdens een training zal de trainer/coach besluiten om de training/wedstrijd af te lassen c.q. te staken. Wij vragen hiervoor ieder begrip!

Het koelt momenteel 's avonds reeds flink af. Houd hiermee rekening met bijvoorbeeld kleding.

Alle overige (Corona)maatregelen blijven onverminderd van kracht.

Zo gauw het water weer is aangesloten en/of (Corona)maatregelen worden aangepast, zullen wij jullie hierover informeren.