14 Maart

Word jij de nieuwe horecamanager van HCEL?

Nieuws afbeelding

Vacature Horecamanager

Een leuke uitdagende functie in het hart van de club. Veel contact met leden, toeschouwers en vrijwilligers. En bovenal heel veel gezelligheid! Klinkt dat als iets voor jou? Kijk dan snel verder en wie weet word jij onze nieuwe horecamanager!

Wat ga je doen?

  • Je geeft leiding aan alle vaste barkrachten en de barvrijwilligers en maakt de werkroosters. Je, neemt hen aan en bereid ze voor op het werk. Je evalueert iedere seizoenshelft.
  • Je draagt zorg voor de horecaexploitatie met in achtneming van het beleid en de visie van HCEL en de geldende wettelijke kaders, zoals "verantwoord alcohol schenken”, "sociale hygiëne” en de regels en condities van de voedsel- en warenautoriteit.
  • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop (inclusief materiaal).
  • Je stuurt de schoonmaak aan en draagt verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan alles wat horeca gerelateerd is. Dit pak je op samen met de facilitair manager.
  • Je draagt, in overleg met de evenementencommissie, zorg voor horeca bij evenementen.
  • Je houdt je bezig met goede communicatie, zowel intern als extern. Dit gaat per mail, telefoon en in real-life.
  • Je denkt na over mogelijke verbeteringen aan de horeca.

Hoe zien je weken eruit?

Tijdens de competitie ben je circa 10 tot 14 uur per week bezig met onder andere de inkoop, contact onderhouden met leveranciers, het bijwonen van relevante vergaderingen, het onderhouden van je mailbox en het begeleiden van de barkrachten. Voor dat laatste ben je over het algemeen tijdens de openingstijden van de bar telefonisch bereikbaar. Daarnaast ben je regelmatig op de club aanwezig, waarbij je ook zelf bardienst draait.

Eventueel kan deze functie door twee mensen worden vervuld.

Wat breng je mee?

  • Je bent minimaal 16 jaar, maar je mag ook gepensioneerd zijn of alles ertussen in!
  • Je hebt een IVA-certificaat in bezit. Indien je dit nog niet in bezit hebt, kan je dit gratis online halen. Een diploma sociale hygiëne is een pré.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, schriftelijk maar vooral ook mondeling.
  • Affiniteit met horeca.
  • Ervaring in leidinggeven is een pré.
  • Je bent flexibel en stressbestendig

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een superleuk en gezellig barteam.
  • Een extra kans om lekker bezig te zijn op je favoriete vereniging.
  • Kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.
  • Genoeg vrije dagen om in de zomer en winter op vakantie te gaan😉.
  • Een leuke vergoeding (eventueel op vrijwilligersbasis)
  • Goede werk-privébalans; je bent redelijk vrij in het indelen van je tijd!

Vragen?

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Onze huidige horecamanager beantwoordt ze graag. Mailen kan naar [email protected]. Direct solliciteren mag natuurlijk ook!