Hockey 10 Juni

Regio competitie

Beste spelers, speelsters, ouders,


Zaterdag a.s. start de regio competitie. Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat dit in zeer korte tijd heel veel geregeld moet worden. Dit geldt niet alleen voor onze club, dit geldt voor alle clubs.

Inmiddels zijn de thuiswedstrijden allemaal gepland. Het wedstrijdsecretariaat heeft getracht in korte tijd dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Ook is bekend dat de wedstrijden in de nieuwe teamsamenstelling wordt gespeeld (uitgezonderd een deel van Jongste Jeugd, dit is binnen Jongste Jeugd bekend).

De grootste uitdaging die er nu lijkt te zijn, is dat er begeleiding op het veld aanwezig is. Dit ziet op coaches en scheidsrechters. Wij doen daarom een uitdrukkelijk beroep op iedereen om zijn of haar bijdrage te leveren. Heeft een team nog geen coach, maak met ouders afspraken wie dit de komende weken op zich pakt. Het is niet realistisch om te veronderstellen dat dit vanuit de club allemaal kan worden geregeld. De tijd die de bond ons geeft is gewoon veel te kort.

Heb je enige ervaring met fluiten en wil je een of meerdere wedstrijden fluiten de komende zaterdagen (12 juni, 19 juni, 26 juni), meld je dan bij de arbitragecommissie ([email protected]). Dit geldt ook voor onze seniorenleden. Hoe leuk is om een keer een wedstrijd te fluiten met dit mooie weer.

Laten we ajb elkaar helpen en begripvol zijn als het niet soepel loopt. Wij bedanken je op voorhand voor jouw begrip en hulp!

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur