24 September

Invoering Coronacheck bij HCEL

Nieuws afbeelding Met ingang van zaterdag 25 september geldt ook voor Hockeyclub Etten-Leur dat wij ook de Coronacheck moeten doen voor de horeca. De manier waarop wij dit doen, is in dit bericht opgenomen. Lees daarom dit bericht tot het einde zodat je weet wat jij van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten.


Weekend 25 september/26 september
Wij voeren nog geen controles uit. Het uitdrukkelijke verzoek is dat je jouw consumptie buiten nuttigt. Dit betekent bestellen en afhalen en daarna graag buiten jouw drankje drinken. De weersvoorspellingen zijn goed!

Vanaf donderdag 30 september
Op donderdagavond wordt de Coronacheck gedaan door het aanwezige barpersoneel. Dit betekent dat je bij binnenkomst naar de bar loopt en jouw QR code laat scannen. De openslaande deuren blijven gesloten.

Op vrijdagavond wordt de Coronacheck gedaan door het aanwezige barpersoneel. Wel zullen wij hiervoor begeleiding vragen van seniorenteams. Seniorenteams worden hierover apart benaderd en krijgen uitleg. Ook op vrijdagavond blijven de openslaande deuren gesloten.

Op zaterdag en zondag zullen wij de controle laten uitvoeren door een externe partij. Wij kiezen hiervoor bewust om geen extra belasting op vrijwilligers te leggen of dit verplicht te laten uitvoeren door (ouders) van onze leden. De tussendeur tussen de toiletten en het clubhuis blijft gesloten (alleen toegankelijk voor barmedewerkers). Het toilet is alleen bereikbaar via de voordeur. De toegang tot het clubhuis is via de openslaande deuren. De eerste keer laat je de Coronacheck doen en krijg je bandje. Vervolgens kun je op die dag in- en uitlopen op vertoon van jouw bandje.

Mogelijk heb je geen QR code (dus geen vaccinatie, geen corona herstelbewijs of geen negatieve test). In dat geval kun je dus niet in het clubhuis. Deze regel wordt door ons strikt gevolgd (dit geldt niet als je voor een vergadering, bespreking of om te werken in het clubhuis moet zijn).

Natuurlijk hopen wij dat deze regel zo snel mogelijk wordt afgeschaft. Tot die tijd vragen je jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen en alle bovengenoemde regels te respecteren en na te leven. 

Heb je hierover vragen dan kun je mailen naar [email protected]

Dank je wel voor jouw medewerking en tot ziens op de club.

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur