Hockey 16 December

Fluiten in de zaal

Beste leden,

De zaalcompetitie loopt sinds ongeveer 2 weken. Helaas met de nodige beperkingen en aanpassingen. De zaalcommissie en de arbitragecommissie zijn vrijwel dagelijks bezig om wijzigingen, die de KNHB oplegt, te verwerken in het speelschema en bij het aanwijzen van scheidsrechters. Het is een grote uitdaging dit steeds opnieuw passend te krijgen. Dit vraagt veel flexibiliteit en begrip van alle betrokkenen.

De arbitragecommissie krijgt meerdere berichten van teams, die de verplichte fluitbeurt niet kunnen invullen vanwege de wijzigingen, die nog worden aangebracht. Hierdoor dreigen er serieuze problemen te ontstaan omdat er wedstrijden zonder scheidsrechters zijn. Dit is niet de bedoeling. Wij snappen dat wijzigingen op het laatste moment niet praktisch zijn, echter dit kunnen wij niet voorkomen. Iedereen moet zich schikken in de situatie, die door de avond lockdown is ontstaan.

Iedereen zal een bijdrage moeten leveren om te zorgen dat zaalwedstrijden doorgaan kunnen vinden. Wij doen een uitdrukkelijk en dringend beroep op alle teams die worden aangewezen voor fluitbeurten. Het team is verantwoordelijk om te zorgen dat er scheidsrechters zijn. Het probleem terugleggen bij de arbitragecommissie is NIET de bedoeling. Hoe zou jij het vinden als er voor jouw wedstrijd geen scheidsrechters zijn? Je kunt dan niet spelen. Dat is toch niet wat je wil? Wij verzoeken je vriendelijk om je co√∂peratief op te stellen en elkaar te helpen. 

Dank je wel voor de medewerking.

Bestuur Hockeyclub Etten-Leur