Hockey 18 December

Gevolgen nieuwe lockdown

Nieuws afbeelding

Beste leden, 

Zoals jullie gehoord hebben, gaat morgen een nieuwe lockdown in. Dit heeft helaas ook consequenties voor de zaalhockey. 
De zalen gaan dicht tot en met 14 januari, dat betekent dat de competitie tijdelijk stil ligt en ook de zaaltrainingen niet doorgaan. Gelukkig zijn er voor jeugd (tot 18 jaar) voldoende mogelijkheden om buiten te trainen.

Er kan buiten op het balkenveld getraind worden of op een gewoon veld. Ook kan een onderlinge wedstrijd tegen een team van de eigen club gespeeld worden, let op dit geldt voor teams onder de 18 jaar!
Voor seniorenteams is die mogelijkheid er helaas niet.

Mocht je al een veldtraining gereserveerd hebben voor het balkenveld, dan blijft deze staan. Wil je nog een trainingstijd reserveren voor je team op een balkenveld of op een gewoon veld of een onderlinge wedstrijd geregeld hebben, reserveer dan een tijdblok op het veld via [email protected]. Voor onderlinge wedstrijden geldt dat de club geen scheidsrechters regelt.

De velden zijn vanaf maandag 20 december van 10.00 tot 16.30 beschikbaar. 

Let op: de club is alleen toegankelijk om te trainen. Je blijft niet hangen en gaat niet bij een andere training kijken. Afval laat je achter in een container en na de training gelijk je direct naar huis. Het is niet toegestaan bij trainingen te kijken.

Balen, maar laten we gezond blijven, lief voor elkaar zijn en aan de regels houden.

Namens zaalhockey commissie en het bestuur