12 Juni

Alle vrijwilligers opgelet! 26 juni Bedankdag. Schrijf je snel in.

Nieuws afbeelding

Alle vrijwilligers opgelet!
Op zondag 26 juni zetten we de vrijwilligers in het zonnetje.


A Special thank you!

Hockeyseizoen 2021-2022 is bijna ten einde. Na twee seizoenen waarin Corona de hoofdrol heeft gespeeld, heeft nu hockey weer centraal gestaan. Natuurlijk hebben we tot maart met beperkingen gezeten en konden we nog niet die invulling geven, die we graag zouden geven, maar dat lijkt achter ons te liggen.

Net als alle andere seizoenen zou het niet mogelijk zijn geweest om het hockeyseizoen soepel te laten verlopen zonder jouw hulp, inzet en betrokkenheid. Voor en achter de schermen, op het veld, achter de bar en thuis achter de laptop, op allerlei manieren zijn onze vrijwilligers actief geweest om zo’n 900 leden te laten hockeyen. Die inzet en betrokkenheid verdient een groot dank je wel. Dit kunnen we niet vaak genoeg zeggen.

Nu we gelukkig weer allerlei activiteiten mogen organiseren, kunnen we ons dank je wel ook weer tijdens de bedankdag laten horen. Je bent dan ook van harte uitgenodigd op zondag 26 juni 2022 vanaf 14.30 uur om samen te genieten van een gezellige middag/avond met natuurlijk een drankje en hapje.

Je kunt je aanmelden via bijgaande link naar het aanmeldformulier. Er is ook een mogelijkheid om jouw partner en/of kind(eren) mee te nemen naar de bedankdag. Voor volwassenen is de bijdrage € 10 en voor kinderen € 5. 
Hiervoor kun je genieten van het eten en krijg je 2 consumptiemunten.

Graag ontvangen wij jouw aanmelding uiterlijk vrijdag 17 juni 2022!