30 Mei

De HCEL 100 - word jij ook lid?

Nieuws afbeelding

Beste leden, vrijwilligers, ereleden, sponsors en mogelijke sponsors van hockeyclub Etten-Leur,

 

We staan voor een spannende nieuwe ontwikkeling binnen onze geliefde club, en we hebben jullie hulp nodig! We zijn druk bezig om de club van 100 nieuw leven in te blazen, een bijzonder initiatief dat niet alleen onze club financieel ondersteunt, maar ook bedoelt is om een hechte band te creëren tussen onze trouwe leden, sponsoren én lokale bedrijven.

 

Wat houdt de Club van 100 precies in? 

Het is een exclusief gezelschap van enthousiaste leden, supporters én bedrijven die elk €100 inleggen om onze club te sponsoren (bedrijven €121, inclusief BTW op factuur). In ruil daarvoor word je naam geplaatst op het Club van 100 bord, prominent tentoongesteld op ons clubhuis. De looptijd van een deelname is geldig voor het lopende seizoen startend vanaf het seizoen 24-25.

 

Maar dat is niet alles! Als lid van de Club van 100 krijg je ook de kans om deel te nemen aan ons jaarlijkse sponsorevenement. Dit is een unieke gelegenheid om te netwerken en vriendschappen te smeden met mede-sponsoren, leden van onze club én lokale bedrijven. Of je nu een fervent supporter bent, een actief lid van onze club, of gewoon een liefhebber van hockey, dit evenement is dé plek om je passie te delen en je netwerk uit te breiden.

 

Maar waarom zou je nu lid worden van de Club van 100? Hier zijn nog een paar redenen:

  1. Financiële ondersteuning: Onze club staat voor financiële uitdagingen, en je bijdrage als lid van de Club van 100 helpt ons onze doelen te bereiken en onze club verder te laten groeien.
  2. Betekenisvolle betrokkenheid: Door lid te worden van de Club van 100, word je betrokken bij het welzijn en de toekomst van Hockeyclub Etten-Leur. Je bijdrage telt echt mee.
  3. Eenheid en gemeenschap: De Club van 100 verenigt ons als een hechte gemeenschap van supporters, liefhebbers én bedrijven. Samen bereiken we meer.
  4. Zichtbaarheid en erkenning: Naast de eer om op ons Club van 100 bord te staan, krijg je ook de erkenning en dankbaarheid van onze hele clubgemeenschap voor je waardevolle bijdrage.

Laten we samen bouwen aan een sterke toekomst voor Hockeyclub Etten-Leur. Sluit je aan bij de Club van 100 en maak deel uit van iets bijzonders!


Wist je dat?

Je hoeft natuurlijk niet alleen als individu of bedrijf deel te nemen, jullie kunnen ook als team lid worden van de Club van 100 en zo de club mee steunen! Het lijkt ons ontzettend leuk als teams ook iets samen ondernemen door een ludieke inzamelingsactie. Op die manier kan je als team ook bijdragen en lid worden van de Club van 100 EN dat delen we als club natuurlijk ook heel graag via de sociale media en onze andere kanalen.


Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen via [email protected]

Het inschrijfformulier en QR code voor 100 EUR betaling, vind je hieronder onder het knopje "Bijlage"

 

Samen maken we het verschil!


Bijlage