header foto header foto
Agenda item
 

HCEL Open Dag

maandag 22 april 2019   |   11:30 - 16:00   |   Clubhuis,Veld 1,Veld 2,Veld 3,Veld 4


Hockeyclub Etten-Leur (HCEL) organiseert maandag 22 april a.s. een Open Dag. De dag is zo ingedeeld dat er voor alle leeftijdscategorie├źn wat te doen is. De jongste jeugd kan ervaren hoe leuk de sport is, maar ook voor de oudere jeugd staan enthousiaste trainers en leden klaar om leuke en korte oefeningen met de deelnemers te doen. Ook voor volwassenen zijn er diverse mogelijkheden waar wij u graag meer over vertellen! Tevens is Stick Leuk! aanwezig voor hockey voor de allerkleinsten; ukkiehockey voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar.

Jeugd die nu al op een sport zit maar eigenlijk best naar iets anders op zoek is, heeft nu de kans om eens te kijken hoe het bij een andere (team)sport er aan toe gaat. Hockey is stoer, technisch en snel maar ook gezelligheid staat bij de club hoog in het vaandel. Kortom een ideale sport voor zowel jongens als meisjes!

Tijdens onze Open Dag is er ook het Clubkampioenschap Shoot-Out; één speler gaat de strijd aan met de keeper en probeert binnen slechts 8 seconden te scoren! Wie wordt onze kampioen op dit gebied?

Voor alle geïnteresseerden ligt er een informatiebrochure met een speciale aanbieding klaar. De Open Dag is gratis en in sportkleding komen is voldoende om mee te doen. Sticks zijn op de club aanwezig. Wel adviseren wij dringend om gebruik te maken van een bitje. Mocht je deze nog niet hebben, zijn ze verkrijgbaar op de club.

Voor diegene die niet op de Open Dag aanwezig kunnen zijn bestaat er de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Meer informatie over de club en de trainingstijden zijn te vinden op:www.hcel.nl

Ook onze commissies zijn aanwezig om meer te vertellen over hetgeen zij op de achtergrond regelen om trainingen en wedstrijden mogelijk te maken. Vele handen maken licht werk!