Wafelactie Jade van Vroonhoven

zaterdag 16 maart 2019   |   09:30 - 13:00   |   Clubhuis

Een van onze speelsters uit MB1, Jade van Vroonhoven, gaat eind januari 2020 een droom laten uitkomen; 35 dagen zeilen vanuit Sint Maarten in het Caribisch gebied. Om dit mogelijk te maken is zij op zoek naar donateurs en sponsoren. In totaal heeft zij een bedrag nodig van bijna € 7.000,--.

Jade zet diverse acties op om het geld bij elkaar te krijgen. Zo heeft zij een eigen website (https://jade-masterskip-2020.jimdosite.com/…) en Facebook-pagina (Jade Van Vroonhoven Masterskip). Wij willen jullie graag uitnodigen om haar te volgen en lid te worden van de Facebook-pagina.

Op haar website heeft Jade ook een aantal mogelijkheden voor bedrijven om te sponsoren.

Naast het bekostigen van de reis doneert zij 10% van het opgehaalde geldbedrag aan UNICEF, zodat Jade een positieve bijdrage aan de toekomst- en ontwikkelingskansen van de jeugd op Sint Maarten kan leveren. UNICEF koppelt dit bovendien aan sport.

Op zaterdag 16 maart a.s. zal Jade op de club van 9.30 uur tot ongeveer 13.00 uur heerlijke vers gebakken wafels verkopen. Hoeveel wafels mag zij voor jou bakken?

De komende tijd zal de club nog een paar leuke acties met Jade samen organiseren. Houdt onze (en haar) Facebook dus goed in de gaten!

Tevens biedt Jade haar diensten aan als oppas om geld bij elkaar te krijgen. Ben je op zoek naar een enthousiaste oppas, mail Jade dan op [email protected].

Wij hopen dat ook jij Jade wilt helpen met haar droom waar te maken.