Ophalen Sint Verenigingsactie teampakketten

woensdag 23 oktober 2019   |   19:00 - 19:45   |   Clubhuis

Net als de voorgaande jaren zal ook dit jaar weer Sint Verenigingsactie starten. Teams kunnen chocoladeletters verkopen aan familie, vrienden en/of bedrijven om zo geld op te halen voor je team, voor Make-a-Wish en voor de club!

Dit jaar komt er alleen iets extra’s bij: Dames 1 zal dit jaar samen met jullie verantwoordelijk zijn voor de verkoop, waarbij het doel is om meer dan 1500 (!) chocoladeletters te verkopen. Helpen jullie als team ook mee?!



 

De actie loopt van 21 oktober a.s. t/m 3 november a.s. Er is voor elk team een verkooppakket met bestelformulieren en 10 betaalbewijzen voor ieder teamlid (meer bestelformulier en betaalbewijzen op aanvraag). Deze pakketten kunnen per team door de teammanager of aanvoerder worden opgehaald in ons clubhuis op:

· Dinsdag 22 oktober van 19.00 tot 19.45 uur

· Woensdag 23 oktober van 19.00 tot 19.45 uur

Mochten bovenstaande data niet uitkomen, mail dan naar [email protected].

 

De chocoladeletters kosten € 5,00 per stuk. Hiervan gaat € 0,50 naar het team, € 0,50 cent naar Make-A-Wish en € 0,50 naar de club. Bij verkoop dient er direct contant te worden afgerekend. Indien je de koper niet persoonlijk kent, kan er een betaalbewijs worden gegeven. Het geld wordt verzameld in de bijgeleverde envelop.

 

Op dinsdag 5 november a.s. en woensdag 6 november a.s. van 19.00 uur tot 19.45 uur moeten de formulieren door de teammanager of aanvoerder in ons clubhuis worden ingeleverd. Wij streven er naar om rond 23 november a.s. te letters aan de teams te verstrekken.

 

Daarnaast willen wij als Dames 1 graag samen met jullie langs de deuren gaan om de chocoladeletters te verkopen. Dit doen wij op zaterdag 26 oktober a.s. en zaterdag 2 november a.s. In overleg met jullie zullen wij een tijdstip en een wijk uitkiezen. De bijdrage van de verkochte chocoladeletters zal natuurlijk gewoon naar jullie als team gaan. Wil jij dat wij met jullie team meelopen, mail dan naar onderstaand adres:

[email protected]

 

Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde letters te bestellen met opdruk van bijvoorbeeld bedrijf. Minimale afname is op dat moment 40 stuks. Meer is mogelijk, bij een veelvoud van 8 stuks van één en dezelfde smaak. De letters kosten € 5,00 per stuk. Opmaakkosten zijn € 25,00 bij afname van 40 – 100 stuks. Geen logokosten bij afname boven 100 stuks. Prijzen zijn inclusief 6% btw.

 

Wij hopen dat iedereen mee zal doen! Zo haal je een bijdrage voor je eigen team op, maar ook voor Make-a-Wish en de club! Laten we samen het doel van minimaal 1500 chocoladeletters halen!

 

Sportieve groeten van HCEL Dames 1