Hockey 23 Januari

3 Daags Hockeykamp op HCEL!

Nieuws afbeelding

In 2019 komt Hockeykampen.nl naar HC Etten-Leur!! Met een gaaf thema (nog even geheim), leerzame oefeningen en de leukste begeleiders die je je maar kan voorstellen, wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten.

Voor wie is het Hockeykamp op HC Etten-Leur?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. Hockeykampen.nl deelt in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het zomerkamp
Kampen van Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomer. Dit kamp is van 8 t/m 10 juli 2019. Het is een driedaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis. De prijs van het kamp is 209 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je vroeg beslist, dan krijg je een vroegboekkorting. De prijs staat op http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-hc-etten-leur/.

Programma Hockeykamp HC Etten-Leur
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden! De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf! Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

De andere 2 dagen zien er ongeveer hetzelfde uit. Je krijgt in 1 van deze 3 hockeydagen een clinic van een (jeugd)international. Wie dit is, is afhankelijk van het trainingsschema’s van de nationale teams. Dat wordt richting de zomer pas bekend.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Etten-Leur! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Aanmelden voor het hockeykamp in Etten-Leur?
Hockeykampen.nl zal je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijkt Hockeykampen.nl naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding stuurt Hockeykampen.nl je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Aanmelden kan via de volgende link: http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-hc-etten-leur/

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp post Hockeykampen.nl de leukste foto’s op hun Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via de Facebookpagina en Instagramaccount van Hockeykampen.nl.

 Ook in de herfstvakantie op HC Etten-Leur!

Het lijkt misschien nog heel ver weg, maar wij hebben al een mooie dag gepland in de herfstvakantie! Op zaterdag 19 oktober 2019 komen wij nog een keer naar HC Etten-Leur, met de Oranjedag: Back in Action. Een toffe dag met veel hockey, 2 gave clinics, plezier en natuurlijk nog meer oranje. Kom jij dan ook? Meld je snel aan en profiteer van de laagste early bird-prijs voor de eerste aantal deelnemers. Daarnaast kan je als lid van HC Etten-Leur de kortingscode hceloranjedag gebruiken en krijg je nog eens 50% extra korting! Dit wil je niet missen dus meld je nu al aan via http://www.hockeykampen.nl/kalender/oranjedag-back-in-action-etten-leur/!