6 Mei

Nieuwe trainer/coach Dames 1 - seizoen 2019/2020

Nieuws afbeelding


Beste HCEL'ers!

Graag wil ik mij kort even voorstellen: mijn naam is Chris Ruys en komend seizoen de nieuwe trainer/coach van HCEL D1. Sinds een jaar ben ik reeds actief binnen HCEL, waaronder trainer/coach van JA1 en trainer van diverse jeugdteams en seniorenteams. Daarnaast speel ik ook een rol bij de jongste jeugd. Voor het nieuwe seizoen zal ik mij tevens richten op MB1 en de jongste jeugd.

Het is een fantastisch mooie uitdaging om voor de deze ambitieuze familieclub aan de slag te gaan! Deze uitdaging ga ik niet alleen aan; Frank van der Wiel zal de assistent trainer worden. Frank speelt momenteel in H1 en heeft afgelopen seizoen MA1 onder zijn hoede gehad. 

Ik dank het bestuur van HCEL voor het vertrouwen dat ze in mij getoond hebben, en dat we er met elkaar een knallend seizoen van maken! De huidige staf van D1 en de speelsters wens ik heel veel succes met de laatste wedstrijden.

Als laatst wil ik nog graag een klein dankwoord richten aan RMHC de Pelikaan. Voordat ik bij HC Etten Leur terecht kwam, heb ik daar mezelf mogen en kunnen ontwikkelen, bij o.a. MC1 en H1, waardoor ik nu de volgende stap kan maken.

Wens iedereen een heel mooi sportief einde van het seizoen en we zien elkaar volgend seizoen langs de lijn!

Sportieve groeten,

Chris Ruys

[email protected]