Hockey 8 Mei

Gezocht: spelers voor op te richten Veteranen B

Nieuws afbeelding

Komt Veteranen B na twee jaar afwezigheid terug bij HCEL? De hockeyclub inventariseert op dit moment of het mogelijk is komend seizoen weer deel te nemen aan de competitie met een Veteranen B elftal.

Er zijn al een aantal leden die hierin interesse heeft (senioren, oud Veteranen B en trimmers). We hebben minimaal 15 vaste spelers nodig willen we een stabiel team op de been krijgen.

Veteranen B is een team voor heren senioren vanaf 35 jaar (peildatum 1 oktober 2019). Maximaal 2 spelers jonger dan 35 jaar zijn toegestaan (wel ouder dan 30 jaar op peildatum). Wenselijk is dat je enige hockey-ervaring hebt, doorstroom vanuit de trimmers is natuurlijk mogelijk. Op zondag speel je wedstrijden waarbij plezier voorop staat. Door de week is er een gezamenlijke teamtraining. Spelers dienen hun scheidsrechterskaart te hebben of te behalen gedurende het seizoen (verplicht vanuit de KNHB voor alle senioren).

Heb je interesse?
Stuur dan een mail naar Peter Engelenburg met je gegevens (en eventuele vragen). Peter inventariseert de animo en daarmee de haalbaarheid van het op te richten team. De beslissing of er een Veteranen B team komt, wordt op korte termijn genomen dus wacht niet te lang.