header foto header foto
Nieuwsbericht
 

Belangrijk: nieuw trainingsschema per 21 mei

25-4 Nieuws

Alle teams: opgelet! In dit bericht download je het nieuwe trainingsschema per 21 mei 2018. Waarom een nieuw trainingsschema? Bij de start van het volgende seizoen (na de zomervakantie) moet er een prachtig waterveld liggen. Om dezedeadline te halen, beginnen de voorbereidingen op tijd. Dat betekent dat veld 2 vanaf maandag 21 mei volledig wegvalt voor het plannen van wedstrijden en trainingen. Voor de wedstrijden heeft dit niet veel gevolgen.Voor de trainingen liggen de veranderingen complexer.


Toelichting werkwijze
We zijn zoveel mogelijk uitgegaan van de huidige trainingsdagen en tijden. Dat is niet altijd gelukt. Sommige trainingen zijn ingekort of zelfs helemaal vervallen. Let op: daarbij hebben veel teams (ook H1, D1 en enkele prestatieteams) concessies moeten doen. Ook is er op sommige momenten voor gekozen dat de beschikbare ruimte gedeeld moet worden door de teams.

Het was een lastige puzzel om dit goed in kaart te brengen. We vragen om jullie begrip als de situatie net wat minder positief uitpakt dan nu het geval is.

Wat betekent dit voor jullie?

  • Kijk goed of er in de laatste 4 trainingsweken een verandering optreedt voor jouw team.
  • Breng je teamgenoten op de hoogte.
  • Overleg (indien noodzakelijk) met het team waarmee je het veld moet delen.
  • Sta je ingedeeld, maar besluit je niet meer (of niet meer 2x in de week) te trainen? Geef dit dan ook door. Zo komt er trainingstijd vrij voor andere teams!
  • Vanaf maandag 21 mei vind je het nieuwe trainingsschema ook live in de app en op de website.


Vragen of opmerkingen?
Stuur dan een mail naar Roy Timmermans via [email protected].

Op naar een mooie seizoensafsluiting en zonnige laatste trainingsweken voor allemaal.


Met sportieve groet,

Bestuur HCEL


25-4-2018 Hockey Bijlage