header foto header foto
Nieuwsbericht
 

Rabobank nieuwe hoofdsponsor HCEL

15-5 Nieuws Trots! Dat zijn we op de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst met de Rabobank als nieuwe hoofdsponsor van Hockeyclub Etten-Leur. A.s. zaterdag 19 mei tekenen we tijdens het lustrumweekend het nieuwe contract. We zijn de eerste hockeyclub die gesponsord wordt in het werkgebied van Rabobank West-Brabant Noord. 

Met de steun van de Rabobank kunnen we ook de komende jaren verder invulling geven aan onze (hockey)ambities!

Wat betekent dit?
Na de zomervakantie zal Rabobank prominent aanwezig zijn op de wedstrijdshirts en de signing rondom het clubhuis. Meer informatie over het verkrijgen van nieuwe shirts volgt zo snel mogelijk. Dankzij goede afspraken blijft de eigen bijdrage die je straks betaalt voor een nieuw shirt tot een minimum beperkt. 

"Samen sta je sterker"
Joost van Rooij, voorzitter HCEL: "We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. De Rabobank heeft net als wij sportiviteit hoog in het vaandel staan. De lokale betrokkenheid die deze bank heeft, herkennen wij ook in onze leden. Samen sta je sterker." 

Johan Staes, directievoorzitter Rabobank West-Brabant Noord: "We richten ons veel op jongeren en dat is een doelgroep die op deze club goed vertegenwoordigd is. Daarnaast kijkt de club kritisch naar zaken als duurzaamheid. Dat zijn onderwerpen die wij ook hoog op de agenda hebben staan en waarin we elkaar kunnen versterken.”

15-5-2019 Algemeen